17 Травня, 2024
Як вищі сили попереджають про небезпеку: 6 сигналів

Як вищі сили попереджають про небезпеку: 6 сигналів

У Всесвіті існує певний порядок, і все, що відбувається, має свою причину чи сенс.

Всесвіт починає говорити з людиною після того, як людина сама проігнорує свої власні підказки у вигляді інтуїції, внутрішніх страхів, передчуттів, сумнівів.

Всесвіт посилає вам попереджувальні знаки, не для того, щоб вас налякати або завдати шкоди, а для того, щоб ви звернули увагу на небезпеку, що наближається. Перше попередження дуже легке і особливо помітне. Якщо людина його не помічає, то Всесвіт посилає їй друге попередження, яке вже не можна не помітити. Але якщо і тоді людина нічого не робить, то Всесвіт буквально силою змушує людину зупинитися. Навчившись прислухатися до підказок, можна уникнути бід, змінивши своє майбутнє.

Як розпізнати застережні знаки від вищих сил? 

1. Затримки з незалежних від вас причин

Коли все на вашому шляху буквально перетворюється на непереборні перепони, наприклад, ви потрапляєте в пробку, автобус відправляється без вас раніше за свій розклад, ви стоїте на кожному світлофорі, у вас скасовуються заброньовані апартаменти, переноситься рейс або просто цікава сусідка зупиняє вас вранці при виході з будинку і намагається з вами поговорити.

Це не просто затримки, а знаки Всесвіту, що вам сьогодні не варто поспішати.

2. У вас все валиться з рук

Якщо ви помічаєте за собою, що стаєте більш незграбними, ніж зазвичай і у вас все буквально валитися з рук, ви підвертаєте ногу, виходячи з дому, розбиваєте посуд, Всесвіт дає вам підказку про те, що варто сповільнитися і подумати про те, як ви живете.

3. Втрати

Будь-які втрати не випадкові. Втратили ключі у квартирі та не змогли вийти вчасно. Втратили гаманець, гроші, документи. Зламався автомобіль чи перестали працювати побутові прилади, зіпсували свої улюблені речі. Або у вас крадуть цінні речі, або ви забуваєте десь свої речі, наприклад, телефон на прилавку магазину або сумочку на зупинці. Отриманий шок від крадіжок і втрат потрібен людині для того, щоб прокинутися і переглянути правила, за якими ви живете. чи не настав час їх змінити?

4. Сварки, що почастішали

Ви стаєте постійним учасником різних конфліктів та сварок. І неважливо де вони відбуваються, чи то в реалі, чи в інтернеті. Конфлікти на рівному місці через всякі дрібниці ростуть наче гриби після дощу. При цьому не має значення з ким відбувається скандал, вам просто необхідно знайти опонента, щоб влаштувати скандал. Це можуть бути як близькі, рідні люди, так і зовсім незнайомі перехожі.

5. Загострення хронічних хвороб

Якщо ви помічали, що як тільки ви маєте якісь важливі справи або поїздки, ви починаєте хворіти або нездужати, то це явний знак відкласти всі справи і подумати про себе і своє здоров’я. Не варто махати рукою. ви в себе одні, і дбайливо ставитися до себе варто повчитися.

6. Перешкоди на вашому шляху

Якщо на вашому шляху постійно зустрічаються перешкоди, а ваші плани руйнуються, як картковий будиночок, просування вперед блокується, а життя відкидає вас назад, як би ви не намагалися рухатися вперед, варто задуматися, навіщо Доля закриває вам усі дороги? Може ви пропустили свій поворот або повернули не туди, і потрібно повернутись назад, щоб зрозуміти, де ви зробили у своєму житті помилку?

Все, що з нами відбувається, не випадково. У Всесвіті взагалі немає нічого випадкового. 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *