6 Липня, 2024
Як зрозуміти, що вас не кохають? Відомий психолог назвав ключові ознаки

Як зрозуміти, що вас не кохають? Відомий психолог назвав ключові ознаки

Навіть якщо людина закохана, вона ніколи не може з упевненістю сказати, що її почуття взаємні. Які ж ознаки вказують на те, що кохання у стосунках немає?

Партнер не виконує своїх обіцянок

Якщо людина у стосунках дозволяє собі кидати слова на вітер, забуває все, про що вона щойно говорила своєму партнеру, значить, ні про яке кохання з її боку не йдеться й мови. Важливо звертати увагу на вчинки близької людини, а не на її побіжно кинуті фрази.

Ігнорує все, що каже партнер

Так, іноді люди можуть не розуміти один одного. Але якщо людина помічає, що її коханий партнер навіть не намагається її почути і не звертає уваги на ті речі, які справді важливі індивіду, варто насторожитися. Чому ж партнер так робить?

Робить усе, щоб його ревнували

Якщо партнер не відмовляє собі в якомусь флірті, він переписується з іншими пасіями, телефонує їм, але забуває про свою другу половинку, все це говорить про те, що він намагається викликати в неї ревнощі. По-справжньому люблячий партнер так би не вчинив.

Він використовує людину і з’являється в її житті час від часу

А якщо партнер раптом терміново знадобиться, він ніколи не буде вільний для своєї другої половинки просто тому, що турбується лише про власні справи. Але коли в нього трапиться якась біда або йому буде потрібна допомога, він тут же зателефонує.

Він не цікавиться тим, як зробити щасливим партнера

Можливо, партнер просто егоїстичний, а, можливо, він фокусується на власних потребах у стосунках, тому що він не бачить свого майбутнього з другою половинкою, а отже, йому й не потрібно намагатися, щоб якось її ощасливити.

Ніколи не каже правду

Більше того, людина не зізнається, навіть якщо її зловили на цьому. Так, іноді люди можуть обманювати один одного або щось недомовляти, але тоді варто поставити під сумнів їхню щирість у стосунках. Близькі люди повинні довіряти один одному, а це означає, що у них не буде якихось таємниць. А якщо людину постійно дурять, значить, нею не дорожать.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *