16 Вересня, 2024
«Я б все віддав заради такої жінки, яка б знала собі ціну» – 10 заповідей тієї, хто знає собі ціну

«Я б все віддав заради такої жінки, яка б знала собі ціну» – 10 заповідей тієї, хто знає собі ціну

Упевнені в собі, успішні, щасливі: на яких принципах будується їхнє життя? 

1. Вона з наймолодшого віку звикла розраховувати тільки на себе

Навіть якщо у неї були прекрасні мама і тато, цілком щасливе дитинство, вона не вважає, що хтось їй щось винен чи що це щастя їй гарантоване довічно. Вона робить ставку тільки на власні зусилля, можливості та здібності.

2. Вона самодостатня

Їй не потрібні інші люди, зокрема, чоловіки, для розв’язання власних проблем. І так само вони не потрібні їй, щоб вона відчувала себе щасливою. Вона розв’язує свої проблеми та щасливою робить себе сама. Інші люди для неї – як вишенька на торті, вони прикрашають її життя.

3. Вона незалежна у всіх сенсах цього слова

І, в першу чергу, фінансово. Зазвичай такі дівчата з юності замислюються про те, як і де вони будуть заробляти на життя. Вони рано покидають рідну домівку, їх не лякає думка про те, щоб виїхати в інше місто або країну, щоб вчитися, розвиватися і рости.

Такі дівчата до 25 років вже мають виразний кар’єрний план, у когось за плечима вже значний досвід роботи та кілька кроків кар’єрними сходами. Необов’язково це кроки вгору, в сенсі не всі та не завжди хочуть стати великими начальницями.

Це може бути якесь наукове відкриття, написання книги, створення якоїсь корисної програми. Мова про те, що до 25 років ця дівчина вже щось зробила, а не тільки планує і передбачає, знаходячи тисячі причин, чому у неї нічого не вийде.

4. Вона не просить допомоги

Тобто вони можуть, звичайно, і попросити, але це завжди буде означати, що випробувано було все. Що вона проаналізувала ситуацію, зробила кілька спроб впоратися самостійно, остаточно переконалася, що її особистого потенціалу не вистачає, і ось тоді вона піде шукати того, хто може допомогти.

Але поки вона не переконається, що проблема не вирішується без залучення, так скажемо, зовнішнього ресурсу, вона допомоги просити не піде. І правильно зробить.

Цікаво, що зазвичай ця риса проявляється ще в школі. Дівчинка, зіткнувшись з нерозв’язною задачкою з математики, спочатку посидить над нею сама, і тільки потім, вже ввечері, вона піде до мами або тата з проханням допомогти.

Менш успішні жінки поводяться інакше: при перших труднощах вони пасують і просять, щоб хтось інший їх проблему взяв на себе.

5. Вона не йде на компроміси

У них немає страху, що у них щось не вийде, що вони не впораються самотужки, що їм потрібне чуже схвалення. Ці дівчатка спокійно кидають обридлі курси, ці підлітки самі вирішують, куди піти вчитися і ким бути, ці студентки не купують курсові роботи, тому що їм цікавий обраний напрям, ці дівчата не зустрічаються з хлопцями, які їх не цінують.

Вони безжально відкидають все, що не вписується в їх картину під назвою «Як я хочу». І всупереч голосам заздрісників в результаті отримують ту професію, того чоловіка і той спосіб життя, якого хотіли. Безкомпромісність стосується і роботи.

Такі жінки не працюватимуть за принизливо низьку зарплату, вони не стануть терпіти потворні умови праці, вони не потерплять хамства начальника або домагань колег. Вони позначать свою позицію з питання, і якщо нічого не буде змінено, вони підуть на іншу роботу, в інший відділ або іншу компанію.

6. Вона ніколи ні з ким себе не порівнює

Вона не міряється ні з подругами, ні з родичами, ні з колегами своїми досягненнями, матеріальним становищем або статусом. Вона прекрасно розуміє, що завжди знайдеться хтось молодший, стрункіший, багатший, успішніший, престижніший або з титулом герцогині. Вона порівнює себе з собою вчорашньою або з собою у минулому році та оцінює виключно власні досягнення за цей період.

7. Вона задоволена своєю зовнішністю

Їй не хочеться переробляти ніс, збільшувати губи або груди, вона не сидить на постійній дієті й не гризе себе за зайвий шматок торта. Вона стежить за собою, вона піклується про зовнішність, їй не байдуже, як вона виглядає, це важливо розуміти. Просто вона піклується про ту зовнішність, яка у неї вже є. А не намагається створити ту, якої вона не має.

8. Вона не прагне заміж

І не тому, що не потрібна нікому, зовсім ні. У неї може бути мільйон коханців, але сім’ю вона з ними створювати не захоче. Інфантильний і слабкий чоловік їй буде нецікавий, а розумний, амбіційний і націлений на сім’ю чоловік у нашій країні – на жаль, вид рідкісний. На щастя, це мало турбує жінку, що відбулася, тому що – дивіться пункт другий – вона не ставить своє щастя в залежність від інших людей.

9. Вона не сприймає нерівноправності

Позиція «чоловік-благодійник» для неї абсолютно немислима. З нею можна спілкуватися тільки на рівних, при цьому неважливо, хто багатший, авторитетніший або обіймає вищу посаду. Вона буде на рівних спілкуватися з директором держкорпорації та касиром у магазині, вона ніколи не дозволить собі хамства стосовно офіціанта, але й не потерпить зневаги від власника спорт-клубу, в якому займається.

10. Вона ніколи не припинить працювати

Навіть якщо у неї на рахунку мільярди, для неї тут справа взагалі не в грошах. Вона реалізує себе, вона захоплена своєю справою, і їй і на думку не спаде кинути це все, щоб засісти вдома. Вона ходить на роботу не плуга перти, а робити те, що їй подобається.

Застосовуйте ці 10 правил жінки, що відбулася, і будьте щасливі! Якщо ця стаття виявилася для Вас корисною, не забудьте поділитися нею зі своїми друзями та знайомими!

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *