29 Червня, 2024
Я завжди була прекрасною господинею і мамою, але мій чоловік все одно знайшов собі коханку і тоді наш шлюб врятувала моя свекруха!

Я завжди була прекрасною господинею і мамою, але мій чоловік все одно знайшов собі коханку і тоді наш шлюб врятувала моя свекруха!

Мені було всього вісімнадцять, коли я вийшла за свого нинішнього чоловіка. Максиму тоді було вже двадцять два. Я була молода, зелена. А він уже тоді працював, забезпечував себе сам і більш того, його заробітна плата давала йому можливість спокійно забезпечити сім’ю. Але головним фактором нашого шлюбу була саме любов.

Ми купалися в щасті і любові один до одного. Свекруха дала нам двокімнатну квартиру, тому нам було де жити після весілля. Та й взагалі у мене свекруха прекрасна жінка і відносини у мене з нею склалися дуже хороші.

Все у нас було добре. Я народила через рік після весілля первістка – сина Андрія. А потім ще й дочка Наталю, яка менша Андрійка на два рочки. З дітьми хоч і було складно, але я дуже вдячна свекрусі, яка всіма силами мені допомагала, вчила і підказувала як краще виховувати дітей. Ліна Остапівна взагалі ставилася до мене як до рідної дочки.

Як тільки мої діти подорослішали і пішли в школу – я відразу пішла працювати в дитячий сад нянею. Так, моя зарплата далеко не така висока, як у Максима, але все ж я рада була вносити в сімейний бюджет свій внесок. І ці гроші я витрачаю забагато на дітей, а не на себе.

Важко мені було витрачати їх на себе. Тому я при виборі купити собі якусь річ або ще одну іграшку дітям – вибирала останнє.

Косметику я собі не набувала, не ходила в салони краси, не купувала хорошою нового одягу і в принципі трохи запустила себе. І в результаті цього Максим знайшов собі коханку. Гарну доглянуту жінку, яка ніколи для себе нічого не шкодувала. Не те що я … І чоловік зажадав розлучення.

Багато я тоді плакала. Закривалася у ванній, коли діти лягали спати, щоб вони не бачили моїх сліз. Не хотіла, щоб вони переживали.

Я вже було погодилася, але Ліна Остапівна не думала, що пора здаватися. Вона відвела мене по магазинах, змусила накупити собі обновок, косметики і взагалі змінити імідж. Це було важко, але все ж я зробила це. І ви не повірите!

Максим, побачивши нову мене почав якось по іншому на мене дивитися. Перестав вимагати розлучення, почав доглядати за мною і ніби заново закохався!

Я дуже вдячна Ліні Остапівні, що вона зберегла мою сім’ю і показала, що я можу бути дуже привабливою жінкою!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *