11 Травня, 2024
Я не могла повірити, що чоловік мене покине в такий складний момент…

Я не могла повірити, що чоловік мене покине в такий складний момент…

З чоловіком прожили разом майже чотири з половиною роки. Зробили у квартирі ремонт ще в перший рік спільного проживання. Через пару років після ремонту чоловік сам запропонував зачати дитинку. Я спочатку сумнівалася, але чоловік переконав. Три місяці спроб і … ура! Нарешті, я змогла завагітніти.

Чоловік під час моєї вагітності змінився – на руках носив. Таким чуйним і ніжним він ніколи не був. Ось воно – справжнє щастя!

У другій половині жовтня народився малюк. Сильний і здоровий карапуз. Так, бували моменти, коли ночами не виходило поспати – синочок мучився від болю в животі. Але це було швидше виняток з правил, ніж закономірність.

Але чоловік все одно перебрався зі спальні в зал, щоб висипатися. Звинувачувати його не могла – йому днем ​​на роботу, я ж могла пару годинок поспати – відновити сили.

А тиждень тому чоловік без скандалів мені повідомив, що “втомився від мене, від дитини, від такого життя” і він іде. Не сказав куди йде, від чого конкретно втомився. За вечір зібрав найнеобхідніші речі – покидав їх в таксі та поїхав. Я сиділа на кухні, і не могла навіть сльозинки промовити. А на плиті стояла каструля з грибним супом і величезна сковорода смаженої картоплі. Скільки так просиділа – не пам’ятаю. Зі стану ступору мене повернув плач дитини. Я підійшла до сина, поміняла підгузок і лягла годувати дитину. І ось тоді сльози хлинули. Просто текли без схлипувань. Так і заснула. Прокинулася вже під ранок. Мені спочатку здалося, що те, що сталося за день до того було всього-на-всього поганим сном, але ні … На плиті стояли вже скислий грибний суп і зникла смажена картопля.

У нас не було скандалів, чоловік не висловлював претензій. Зібрався і пішов. Минув тиждень – від нього ні слуху ні духу. Своїй мамі про це я так і не сказала – ні з ким не хочеться говорити на цю тему. Потай чекаю, що чоловік повернеться. Але навіть якщо він повернеться … Чи потрібен такий чоловік ?!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *