10 Травня, 2024
«Бабуся говорила мені: Бійся занадто гарячих чоловіків» – жорсткі поради від бабусі Катерини Брусніки

«Бабуся говорила мені: Бійся занадто гарячих чоловіків» – жорсткі поради від бабусі Катерини Брусніки

Обережно, текст містить ненормативну лексику.

Бабуся говорила мені:

—  Катрусю, принців мало і вони дуже люблять себе і своїх драконів. Їх вистачає лише на тих дівчат, які мріють про білі мерседеси. Навіщо тобі це? Бери хорошого єврейського хлопчика і він обов’язково купить тобі автомобіль будь-якої марки і кольору. І зарплату буде носити додому.

Бабуся говорила мені:

—  Бійся занадто гарячих чоловіків. Вони не приносять нічого, крім хорошого сеkсу, головного болю і безкінечних страждань. Це марний і руйнуючий вогонь. Він не гріє, на ньому не можна приготувати їжу, він не топить лід. Він просто спалює все. Віру в людей, надію і любов. Коли Прометей приніс людям вогонь, він мав на увазі інше. Але він, напевно, був євреєм і його невірно зрозуміли (нас, євреїв, завжди не розуміють).

  Бабуся говорила мені:

—  Ніколи не роби поспішних висновків, не приймай різких рішень. Сядь. Посидь. Послухай хорошу музику, смачно поїж, посміхнися і повір мені – до цього моменту нічого вирішувати вже не доведеться.

Бабуся говорила мені:

—  Якщо всі навколо говорять, що людина – погана, не вір на слово. Завжди є варіант, що їй просто заздрять. Випий з нею вина, розбав це все більш міцними напоями і, коли ви нап’єтеся, тільки тоді ти зможеш осягнути істину. Пити з тією людиною знову, чи ні.

Бабуся говорила мені:

—  Не вступай в безглузді суперечки про релігію, політику або сеkсуальні меншини. Ти ніколи і ні в чому не переконаєш людей, які сперечаються на ці теми.

Бабуся говорила мені:

—  Не треба бути доброю. Добро – поняття відносне і для кожного своє. Будь об’єктивною та справедливою.

Бабуся говорила мені:

—  Завжди давай людині рівно три шанси. Тому що ці три шанси ти даєш не йому, а собі. Ти даєш собі шанс, не упустити щось важливе, не зіпсути собі карму, навчитися чомусь новому. Але якщо три шанси провалилися. Намалюй їм карту в напрямку «до д..дька» і більше ніколи не смій до них повертатися.

Бабуся говорила мені:

—  Будь гордою. Але не будь зверхньою. Гордість виховує в тобі гідність. Достойно – вибачитися за косяк. Достойно – прийняти щирі вибачення. Достойно – дати людині слово. Негідно бути зверхньою та вважати себе кращою за інших.

Бабуся говорила мені:

—  Не бійся заводити собі ворогів. Вони потрібні, вони тебе мотивують. Бійся заводити собі хр…ових друзів, які тебе дезорієнтують і тягнуть на дно. (Малюй карту).

Бабуся завжди каже мені:

—  Просто сядь на березі і чекай. Час – ресурс, який здатний вирішити все і завжди.

Катерина Брусніка

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *