25 Квітня, 2024
Багато хто з нас навіть не помічають, що на долоні є ці лінії, які дуже нагадують букву «М»! А даремно..

Багато хто з нас навіть не помічають, що на долоні є ці лінії, які дуже нагадують букву «М»! А даремно..

Я зовсім випадково натрапила на цю статтю і прочитавши її дізналася стільки нового)))

У власників знака «М» інтуїція сильніша, ніж у більшості людей, і в них закладено особливий творчий і підприємницький дух! Вони народженні для того, щоб бути невичерпним джерелом дійсно гідних ідей, на які здатна тільки дуже незначна частина людства. Але найбільша цінність їх не в цьому, а в тому, що вони не тільки здатні нескінченно генерувати «робочі» і ефективні ідеї, а й вміють знайти сотні способів їх реалізації.

Люди, чиї лінії на долоні утворюють букву М, володіють багатьма талантами і навичками. Легше перерахувати чого вони не вміють, ніж скласти повний список їхніх навичок і умінь. Їхні думки ясні, розумні, до їх логіки варто прислухатися.

Вони практично ніколи не обманюють (проте, здатні на хитрість заради реалізації якихось високих цілей), люблять говорити правдиво, і не дозволяють іншим себе обманювати. Інтуїція їх практично ніколи не підводить! Як ніхто інший здатні бути відвертими, легко говорять компліменти і роздають заслужену похвалу.

Особливо це стосується жінок. Як відомо, їх «шосте відчуття» зазвичай розвинене сильніше, ніж у чоловіків.

«Люди М» переважно владні, але однозначно авторитетні – їх вага в оточенні завжди велика, їх цінують і рідко без них обходяться майже в кожній справі. «Люди М» вміють швидко і без коливань ухвалювати важливі рішення, тому фактично не втрачають можливостей, які підкидає їм життя. У всякому разі, вони хоча б точно спробують скористатися кожним дарованим шансом.

Ці люди дуже харизматичні і нескінченно глибокі. Поки ви думаєте, що нарешті дізналися про них все, вони несподівано обертаються вам своєї нової стороною, і вам доводиться вивчати їх знову. І так до нескінченності.

Однак, їм не дуже легко живеться. Їх життя рідко буває безхмарним, а іншою вона у таких неоднозначних особистостей вони бути не може – щоб застосовувати свої вміння і таланти, удосконалювати їх якість, і підвищувати рівень повинен створюватися відповідний «полігон» з усім супутнім наповненням.

Знак «М» на долоні – характерна ознака багатьох пророків і великих лідерів минулого. За такими людьми завжди йдуть. Якщо у вашому оточенні є така людина – за неї варто триматися.

А якщо ви самі один з цих щасливчиків – дивіться на свої руки частіше. Нехай буква «М» з ліній на долоні нагадує вам, що ви – особлива людина, і маєте таке ж особливе призначення в житті.

І найголовніше: пам’ятайте для себе, що ви відноситеся до тієї незначної кількості людей на Землі, які здатні досягти абсолютно всього, що тільки побажаєте, будьте тільки для цього, будь ласка, сміливішими!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *