5 Травня, 2024
Банка з білою рідиною завжди стоїть на підвіконні, а гості раз у раз просять рецепт

Банка з білою рідиною завжди стоїть на підвіконні, а гості раз у раз просять рецепт

Володіючи приємним ароматом і м’яким солодкуватим смаком, цей напій ідеально підходить для лікування суглобів і остеохондрозу. Приймати 3 рази на день після їди. Воістину золотий засіб!

Квас на рисі

Рис почали культивувати 9 тисяч років тому, і з тих пір став відомий великий перелік його корисних властивостей. Серед них вражаюча еффeктивність при детоксикації, усуненні сольових накопичень і лікуванні остеохондрозу.

В першу чергу рисовий квас – потужний протизапальний засіб. Для тих, хто страждає від болів в суглобах, він може стати справжнім порятунком. Напій бореться з сольовими відкладеннями і щавлевою кислотою, скупчення яких призводять до відчутного дискомфорту.

Користь рисового квасу

Через 2-3 тижні регулярного вживання квасу з рису, стануть помітні значні зміни. Ті, хто відчуває хронічні болі, відчують велике полегшення.

Отже, квас з рису:

вимиває зайві солі з організму;

позбавляє від болю в спині;

дає тонус;

рекомендований при відновленні після хвороб

бореться з хронічною втомою.

Рецепт рисового квасу

Для приготування напою рекомендуємо використовувати круглий рис (уникайте січки), а воду перед цим потрібно прокип’ятити або настояти її протягом доби.

Промийте 4 ст. л. рису і залийте їх літром води.

Додайте 3 ст. л. цукру і 5 темних родзинок. Розмішайте. Настоюйте протягом 4 днів, при жаркій погоді (влітку) досить і трьох днів.

Злийте рідину і процідіть її. Зберігайте в холодильнику. У залишений осад додайте 3 ст. л. рису, літр води і ще 4 родзинки. Настоюйте 4 дня, злийте.

Для наступної порції додайте 2 ст. л. рису, 2 ст. л. цукру і 3 родзинки.

Як бачите, закваска багаторазова. Вже на другий раз квас буде володіти більш насиченим смаком. Для подальшого приготування потрібно викидати половину закваски і додавати по парі ложок рису і цукру з родзинками.

Один лікувальний курс триває до 5 тижнів: за три рази в день півсклянки після їди. За цей час ви не тільки поліпшите здоров’я опорно-рухової системи, а й почистите весь організм.

Пропивши рисовий квас, ви пройдете спрощений курс очищення рисом.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *