9 Липня, 2024
Виберіть конверт … Дозвольте долі донести до вас знання, яке необхідно вам в даний момент. Можливо саме цей знак, стане вхідними дверима в ваше  життя.

Виберіть конверт … Дозвольте долі донести до вас знання, яке необхідно вам в даний момент. Можливо саме цей знак, стане вхідними дверима в ваше життя.

Виберіть конверт … 

Дозвольте долі донести до вас знання, яке необхідно вам в даний момент. Можливо саме цей знак, стане вхідними дверима в вашу нове життя.
Уміння правильно сприймати будь-яку прихожу інформацію, позитивно впливає на все наше життя. Нічого не відбувається просто так і випадково.

Зробіть 10 глибоких вдихів, відпустіть всі думки зі своєї голови і виберіть конверт. Зробіть це інтуїтивно, не допускайте роздумів і вагань. Вибирайте той конверт, про який подумали відразу.

Виберіть конверт інтуїтивно

КОНВЕРТ №1
Кругообіг подій, швидко змінюються картинки, відсутність часу на перепочинок – сильно виснажили ваш енергетичний запас. Варто визнати, що старання ваші не були даремними і посаджені насіння вже почали проростати, і незабаром принесуть прекрасні плоди.

Ви зробили все що могли на цьому етапі. Зараз потрібно зменшити темп, відсторонено спостерігати за процесом з боку і викроїти можливість трохи відпочити. Звичайно, вам зараз потрібно повноцінну відпустку зі зміною навколишнього простору, але якщо це неможливо, то просто постарайтеся знайти час на те, щоб зайнятися тими справами, які приносять вам радість і задоволення.

КОНВЕРТ №2
Фінальний забіг на коротку дистанцію. Марафонець ви знатний, тому останній ривок не стане для вас чимось непосильним. Не зупиняйтеся на досягнутому, залишилося зовсім небагато і результати перевершать нинішні підсумки в рази.

Сил у вас в запасі ще багато, та й кінцева мета додає азарту і бажання діяти. Для підтримки сил і відновлення енергії, що витрачається, постарайтеся частіше бувати на свіжому повітрі і висипатися.

Вам знадобитися трохи більше місяця на цю дистанцію і при успішному її проходження, вас чекають лаври, кубки та заслужений відпочинок.

КОНВЕРТ №3
Ви сильно ускладнюєте собі життя затягуванням процесу. Вас підводить звичка починати за здравіє, а закінчувати за упокій. Ви берете на себе занадто багато і не доходите до фінішу.

На середині процесу закінчуються сили, кінця не видно, мотивація на нулі. Так триває постійно, але ж чим довше триває процес без результатів, тим сильніше внутрішній опір.

Постарайтеся, позначаючи майбутні цілі, ділити весь шлях на відрізки. Проміжні цілі досягати легше і це додає сил і впевненості в собі. Дійте, і все вийде!

КОНВЕРТ №4
Вас чекає приємний сюрприз в особистому житті. Можливо, це буде довгоочікувана зустріч або позитивні зміни у відносинах – їх вихід на принципово новий рівень.

У будь-якому випадку, ви отримаєте так необхідні вам зараз: відчуття спокою, захищеності, впевненості в завтрашньому дні.

Посміхайтеся наступило дня, даруєте своє внутрішнє сонечко кожній людині, з яким вас зводить доля, і хвилі відповідного тепла накриють вас покривалом любові і щастя.

КОНВЕРТ№5
Ваше передбачення хрумтить і видає приємний дзвін. Так, саме так. Відкрився грошовий потік, який принесе у ваше життя додатковий дохід.

Це буде збільшення зарплати, успішний додатковий заробіток, повернення боргів, виграш – невідомо. Але те, що ваше матеріальне становище значно покращиться – факт.

З цього дня і протягом наступних 5 місяців, вам вдасться зібрати пристойну суму. Не впадайте в ейфорію при першому надходженні грошей, намагайтеся їх затримати будинку, як можна довше. Не витрачайте на дурниці і ретельно плануйте бюджет.

Який би конверт ви не вибрали, пам’ятайте – все в наших руках. Якщо правильно вибрати мету і кожен день впевнено до неї рухатися – бажаний результат почне рух до вас на зустріч!

Все в наших руках …ПоДілись з друзями!

джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *