3 Травня, 2024
Вичавіть 1 лимон, додайте 1 столову ложку оливкової олії і ви будете пам’ятати цей секрет все життя!

Вичавіть 1 лимон, додайте 1 столову ложку оливкової олії і ви будете пам’ятати цей секрет все життя!

Сьогодні ми представляємо один з природних засобів, який містить безліч переваг. У цій чудовій комбінації тільки два інгредієнти.

Все, що вам потрібно зробити, це об’єднати оливкову олію і лимонний сік в чайній ложці, і готово.

1. Усуває закрепи

Таке поєднання допомагає змащувати слизову оболонку шлунково-кишкового тракту, а також активує функцію сечового міхура і сам сечовий міхур. Засіб містить антиоксиданти, які допомагають нам позбутися від токсинів.

2. Має кардіозахисний ефект

Оливкова олія багата жирними кислотами, які допомагають контролювати та покращують циркуляцію крові, а також видаляють поганий холестерин.

3. Підтримує баланс печінки та жовчного міхура

Коли ми відчуваємо себе спухлими, обважнілими та втомленими, значить, тіло перебуває в стані сп’яніння. Допоможіть вашій печінці вигнати ці токсини.

4. Суглобові або ревматичні болі

Завдяки своїм протизапальним властивостям, щоранку чайна ложка цього засобу ефективно усуне ці набридливі болі.

5. Для зміцнення шкіри, нігтів і волосся

Щоб зміцнити слабкі, тендітні, ламкі або розшаровані нігті, зробіть суміш з 1 ст. л оливкової олії та 1 ст. л лимонного соку, занурте нігті у неї на 10 хвилин перед сном. Ви також можете спати в тонких бавовняних рукавичках, щоб суміш лимону та оливкової олії краще просочилась всередину нігтів.

Олію і лимон можуть допомогти волоссю стати здоровим, сильним і блискучим. Антисептичні та такі, що в’яжуть, властивості лимону допомагають в лікуванні шкірних захворювань. Змішайте і пийте по 1 ст. л оливкової олії зі свіжовичавленим лимонним соком, щоб допомогти собі зберегти здорове тіло, блискуче волосся і гладеньку шкіру.

Слідування цим порадам – вибір і відповідальність читача. А ми рекомендуємо консультуватися стосовно лікування з лікарем. Бережіть здоров’я – його не купиш за гроші!

Інформація призначена тільки для ознайомлювальних і освітніх цілей і не замінює професійні медичні консультації, діагностику або лікування. Даний матеріал не має науково доведеної лікувальної дії. Завжди консультуйтеся зі своїм лікарем з будь-яких питань, які можуть у вас виникнути про стан здоров’я.

Поділіться цією статтею з друзями!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *