20 Вересня, 2024
(Відео 18+) “Kpиkнyли “Зa BДB”, впaли нa кoлiнa i пoпoвзли до ЗCУ”, – в мepeжi пoявилocь eпiчнe вiдeо здaчi pociян в пoлoн

(Відео 18+) “Kpиkнyли “Зa BДB”, впaли нa кoлiнa i пoпoвзли до ЗCУ”, – в мepeжi пoявилocь eпiчнe вiдeо здaчi pociян в пoлoн

Активність з боку російських військових злочинців зі здавання в полон українцям досягла апогею. Це пов’язано з очікуваним контрнаступом ЗСУ, а також зі зростанням втрат у путінській армії та погіршенням морально-психологічного стану солдатів РФ: вони деморалізовані. 

Українські захисники показали, як на лінії зіткнення до них із піднятими руками повзуть окупанти. 

Тelegram-канал “Україна 365” публікує відео здачі в полон двох російських десантників, які кілька хвилин тому кричали: “За ВДВ!” 

“Ти повзи, а ти потихеньку йди ззаду”, – кажуть українські бійці окупантам, що здаються, яким вдалося вижити. 

Кадри знято у зруйнованому приміщенні, звідки ЗСУ тримають оборону. Локація зйомок невідома. 

“Це всього лише анонс. Повзучі війська. Це тільки початок, скоро партіями здаватимуться в полон”, – коментують кадри користувачі. 

Як зазначив в ефірі національного телемарафону представник проекту “Хочу жити” Віталій Матвієнко, у березні зафіксовано рекордну кількість російських військовослужбовців, які хотіли здатися в полон – понад 3 тисячі звернень, що вдвічі більше, ніж у 2022 році (у жовтні – грудні в середньому було 1400-1500 охочих щомісяця).

Діалог.UA

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *