5 Травня, 2024
Відійдіть на безпечну відстань: 7 ознак гнилої людини

Відійдіть на безпечну відстань: 7 ознак гнилої людини

нилі люди, як гнилі консерви, – на вигляд можуть бути абсолютно звичайними. Або гнилі сходи – сходи, як сходи, на вигляд. Або гнила мотузка, – на вигляд вона може не відрізнятися від нормальної.

Ось цим гнила людина і небезпечна. Ви зрозумієте, що вона – гнила, коли пізно буде. Сходи під вами впадуть, мотузка розсиплеться в прах, а консервами ви смертельно отруєтесь. Тому краще уважно до людини придивитися. І чекати від неї тільки поганого, навіть якщо вона спілкується, ділиться своїми переживаннями, жартує, сміється, дарує вам щось, засуджує зрадників… Але є щось, запах гнилі, майже невловимий. І плями гнилі, майже непомітні. Але ви придивіться, принюхайтеся, промацайте злегка, щоб не впасти зі сходів несподівано.

Гнила людина постійно про когось говорить і когось засуджує. Плітки передає. За спиною. А в обличчя усміхається цим людям, привітно спілкується і лайки в мережі ставить.

Гнила людина заздрісна. Вона багато говорить про чужі гроші, шукає «несправедливість» в чужих успіхах, радіє приховано чужим бідам. Ніби як співчуваючи, а оченята горять від щастя!

Гнила людина в минулому має низку конфліктів. Вона дружила з кимось, близько спілкувалася, а тепер цих людей поливає брудом. А люди, з якими вона «дружила», навіть говорити про неї не хочуть. Їм ніколи, вони лікуються від ударів і отруєння…

Гнилий чоловік перераховує подарунки, які він комусь зробив сто років тому. І кількість пиріжків, які з’їв його однокласник тридцять років тому на його дні народження. Всі заплачені за щось гроші, гнила людина вважає своїми великодушними пожертвами або вимаганням. При цьому ломить такі ціни за свою працю, що ахнеш. Втім, гнилі люди не працюють зазвичай, а спекулюють чимось або влаштовуються на тепле місце.

У гнилої людини немає стійкої дружби. З одними “друзями” вона хтиво обговорює інших. Немає стійких особистих стосунків – від неї втікають партнери. А своїх рідних гнила людина обговорює з чужими, скаржачись.

З грошима у гнилої людини постійно якісь брудні історії. Вона всім винна, не віддає борги, але послухати її, так це їй всі винні. Деруть з неї гроші, використовують її і за її рахунок збагачуються.

Вона брехлива, така людина. Ви ловили її на брехні, але це ж вас не стосується! Торкнеться. Прийде година, ще як торкнеться. Коли сходи впадуть під ногами, а ви – впадете в бруд.

Тому спілкуватися можна. Якщо таку прогнати, смороду буде і бруду предостатньо. Тільки розраховувати на живі людські стосунки не треба. Відчуваєте, як пахне гниллю? Ось. Від живої людини гниллю не пахне. Тільки від неживої. Це мертва душа нарциса видає запах гнилі.

Відійдіть на безпечну відстань, якщо зовсім піти не можна. Щоб не дуже пахло…

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *