Чим ще можна боротися проти спеки? Морозиво є одним з найбільш затребуваних продуктів літнього сезону. Холодне морозиво ненадовго дає відчуття свіжості. Зараз в магазинах можна знайти різні сорти, на будь-який смак.
Однак проблема в тому, що зараз додають занадто багато різних хімікатів, через що смак пломбіру практично втрачається. Домашній пломбір приготувати самостійно не важко. Якщо є дуже добрий рецепт, яким ми зараз з вами вирішили поділитися.
Що нам потрібно для приготування цих ласощів?
- згущене молоко – 300 мг;
- жирні вершки – 300 мг;
- молочний шоколад – 90 г;
- стаканчики – бажано, одноразові;
- палички.
Тепер розберемося з процесом приготування
Спочатку візьміться за вершки і гарненько збивайте їх. Коли вони збільшаться в два рази, влийте туди згущене молоко і продовжуйте перемішувати.
Розтопіть шоколад і заповніть ним стаканчики так, щоб всі стіни були в ньому. Далі покладіть їх в морозильник, щоб він повністю затвердів. Для цього достатньо і декількох хвилин.
Наступним нашим кроком є заливання стаканчиків пломбіром. Після заливки додайте посередині палички і дайте їм заморозитися.
Ідеальним варіантом буде, якщо ви залишите пломбір в морозилці на ніч. Якщо вам хочеться його вже спробувати, то почекайте всього п’ять годин і можете сміливо дістати цей десерт.