16 Квітня, 2024
Дрyжuна забyла вuмкнyтu телефон і чoлoвік пoчyв все, що вона рoзпoвідaлa про нього своїй подрузі. Він довго стояв, наче вкoпaний, а потім ocь щo зpoбив

Дрyжuна забyла вuмкнyтu телефон і чoлoвік пoчyв все, що вона рoзпoвідaлa про нього своїй подрузі. Він довго стояв, наче вкoпaний, а потім ocь щo зpoбив

В один день моя дівчина дуже змінилася. Стала якась скритна, у неї з’явилися «свої» справи, в таємниці від мене вона кудись йшла. Мене ніби не помічала. Так тривало тижнів зо два. Потім в один з вечорів вона пішла зустрітися з подругою в кафе, недалеко від нашого будинку.

Чомусь вона знову попросила мене її не проводжали. Але на вулиці вже були сутінки, і я через деякий час вирішив їй зателефонувати. Коротко поговорили, я сказав їй, що сумую, чекаю її додому і смажу нам картоплю. Натиснув на гучномовець, щоб краще чути її слова, бо через тріск на плиті, було дуже шумно

Попрощалися. Секунда, дві. Я почув, як її подруга сказала: «І коли ти збираєшся йому розповісти?» Я затих, і зрозумів, що моя дівчина забула вимкнути телефон, і я можу чути всю їхню розмову.

Я відключив картоплю. Гучномовець у мене як і раніше був включений. Я стояв як укопаний біля столу з телефоном. Вона: «Я не знаю, як йому сказати, раптом він мене кине?» Подруга: «Ти ж його добре знаєш, він начебто, порядна людина, не повинен»

В результаті наступні п’ять хвилин змінили все моє життя. Я дізнався, що у нас з нею буде дитина! А вона не наважується сказати, тому що не впевнена в мені, так як я до сих пір не зробив їй пропозицію!

Я тут же одягнувся, я знав, в якому кафе вони сидять. Я був такий щасливий! Я зайшов в цілодобовий магазин квітів, купив троянди, потім помчав в ювелірний, потім в те кафе, де вони сиділи.

Треба було бачити її здивований погляд, коли я зайшов з букетом, простягнув їй перстень і сказав: «Я все знаю, я такий щасливий, вийдеш за мене?» Зараз вона вже не моя дівчина, а дружина! У нас двоє дітей і я так радий, що в той вечір вона забула вимкнути свій телефон, інакше я б ще довго не зважився на створення сім’ї!

За матеріалами

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *