8 Травня, 2024
Дівчатка, ділюся кращою мікстурою від кашлю! Бабусин рецепт ще не підводив

Дівчатка, ділюся кращою мікстурою від кашлю! Бабусин рецепт ще не підводив

Мікстура реально працює! Рада, що натрапила на рецепт!

Період осінньої сльоти і холодних колючих вітрів супроводжується застудами, вірусними захворюваннями і загальним занепадом сил. Як би нам хотілося посперечатися з цим твердженням, але, на жаль, не вийде. Тому потрібно заздалегідь підготуватися. В першу чергу, намагаємося з літа зміцнювати свій імунітет.

Збагачуємо організм вітамінами і мікроелементами, стежимо за режимом сну, мінімально загартовується. Якщо все ж застуда застала вас зненацька, не панікуйте. Не потрібно відразу ж бігти в аптеку і витрачати всі свої гроші на незрозумілу хімію.

Ми розповімо вам відмінний народний метод, яким ще наші бабусі боролися з кашлем. Звичайно, перед застосуванням народних ліків обов’язково проконсультуйтеся зі своїм терапевтом.

Йтиметься про яєчну мікстуру від кашлю. Нам знадобиться стакан молока, краще домашнього. Прокип’ятіть молоко, а потім додайте в нього ложку меду і ложку вершкового масла, розмішайте.

Окремо збийте яєчний жовток з невеликою кількістю соди (на кінчику ножа). Цей засіб допомагає ефективно позбавлятися від мокротиння, лікуючи навіть бронхіальний кашель.

Ще один плюс яєчної мікстури – у неї немає протипоказань, окрім алергії на компоненти зілля. Можна давати дітям, але обов’язково з дозволу педіатра.
Приймайте на ніч, перед сном, курс лікування п’ять днів.

Але вже після першого разу ви відчуєте поліпшення свого стану. Обов’язково пийте багато теплої рідини: чай, компот, морс. Не жартуйте зі своїм здоров’ям! Якщо через тиждень кашель не проходить, обов’язково зверніться до лікаря, можливо, доведеться зробити флюорографію або ж рентген легенів.

Головне, не пропустити пневмонію, лікування якої можливо тільки із застосуванням антибіотиків. Ларингіт, трахеїт і бронхіт можна лікувати народними засобами, але при запаленні легень вони безсилі, на жаль. Будьте здорові!

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *