28 Квітня, 2024
Жуйте Гвоздику — І Забудете Про Паразитів, Та Проблеми З Травленням.

Жуйте Гвоздику — І Забудете Про Паразитів, Та Проблеми З Травленням.

Гвоздика — це надзвичайно корисна та цілюща спеція. Вона містить вітамін А, С, Е, групу В, Омега-3, мікроелементи та ефірні олії. Цей унікальний склад в змозі вилікувати найрізноманітніші хронічні захворювання.

Її дуже часто застосовують натуропати для лікування своїх пацієнтів.

Ще одна її перевага – це ціна, коштує гвоздика копійки на відміну від брендових препаратів.

Цілющі властивості бутонів гвоздики:

Боротьба з паразитами.
Для очищення та профілактики від ураження глистною інвазією застосовуйте гвоздику. Вона містить ефірні олії та дубильні речовини, які звільнять організм не тільки від глистів, але і інших хвороботворних мікроорганізмів.БІЛЬШЕ ІНТЕРНЕТ – НОВИН

Застосовуйте по 2 бутони за пів години до їжі ретельно розжувавши двічі на день.

При захворюваннях ротової порожнини.
При захворюваннях ясен та горла розжовуйте бутони гвоздики 5 разів на добу. Це швидко зніме запальний процес та прибере неприємний запах з рота. Такий спосіб допоможе впоратися навіть з хронічними захворюваннями горла, які майже не піддаються лікуванню.

Нормалізація функцій травної системи.
Для поліпшення травлення, китайські лікарі застосовують гвоздику з медом. Потрібно розжовувати два бутони гвоздики з 1 чайною ложкою натурального меду за чверть години до їжі. Це посилить вироблення ферментів для перетравлення їжі. Такі властивості гвоздики допоможуть при гіпоацидному гастриті, коліті, метеоризмі та зайвій вазі. Заборонено вживати хворим на виразку ШКТ та при гіпертонічній хворобі.

Профілактика онкологічних захворювань.
Людям, які знаходяться в зоні ризику захворювання на рак, необхідно вживати гвоздику. Вона містить речовину евгенол, яка сповільнює ріст поганих клітин та перешкоджає утворенню нових.

При гіпотензії.
Тим, хто постійно страждає від низького тиску, а також притаманним цьому стану головному болю, запамороченню та слабкості, рекомендовано розжовувати два бутони гвоздики. Вона набагато краще ніж кава збадьорить, зникнуть неприємні відчуття та покращить захисні сили організму.

Заспокійлива дія.
Вітаміни групи В, які містяться у гвоздиці, мають заспокійливу дію та допомагають при безсонні.

Щоб перевірити якість гвоздики, киньте її в склянку з водою. Вона повинна плавати голівкою вгору. А якщо бутон лежить горизонтально на поверхні води, це значить, що спеція вже втратила всі поживні речовини.

джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *