21 Травня, 2024
Жінка 10 років страждала на загадкову хворобу, поки під час ремонту не знайшла причину

Жінка 10 років страждала на загадкову хворобу, поки під час ремонту не знайшла причину

З кожним роком стан Кеті Вілсон погіршувався все більше і ніхто не міг сказати причину її нездоров’я.

наслідки

У Кеті не було бажання працювати. Вона постійно відчувала почуття апатії, лежала на ліжку, тому що не було сил наводити порядки або займатися улюбленими справами. У сорок років їй довелося пересуватися з паличкою. Ніяких надій на чудесне одужання – адже лікарі навіть не знають, чому вона відчуває себе так погано. А немає діагнозу, значить і правильне лікування прописати неможливо.

Проте, героїня намагалася жити повноцінним життям. Вирішила влаштувати ремонт будинку, адже, може, він поліпшить її настрій і змінить долю на краще.

Тоді-то все і розкрилося. Жінка запросила додому робочих для тих справ, які вона ніяк не могла виконати своїми руками. І в ході робіт фахівці виявили, що газовий котел встановлений неправильно. Через те, що його спочатку поставили з порушенням норм, це призвело до регулярного виділенню оксиду вуглецю в невеликих кількостях.

Занадто мало, щоб завдати непоправної шкоди, але через те, що вона контактувала з ним кожен день, її недуга все більше перемагала. Все рухалося до того, що вона мала шанси втратити можливість ходити.

Робітники усунули неполадки і Кеті поступово стала повертатися до життя. Її стан стабілізувався. Шкода лише, що стільки дорогоцінного часу вона втратила.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *