22 Листопада, 2024
Завжди залишаю 2 плавлених сирка – і не для салату, ні! Готую з них дуже смачне печиво!

Завжди залишаю 2 плавлених сирка – і не для салату, ні! Готую з них дуже смачне печиво!

Шукаєте рецепт чогось особливого?

Пропонуємо спробувати приготувати просте печиво – виходить і не солодким, і не солоним, підходить як до кави, так і до пива! Повітряне, ніжне – смакота невимовна!

Як готувати печиво:

Змішати з яйцем тертий плавлений сир, додати розтоплене попередньо вершкове масло, сіль, цукор, все перемішати.

До маси додати борошно (просіяне попередньо) з розпушувачем. Все змішати. Тісто не повинно бути дуже липким.

Розкачати тісто в прямокутник, порізати на 2 частини, скачати кожну в рулет, порізати на маленькі шматочки.

Шматочки викласти на змащене попередньо маслом деко, змастити вироби зверху молоком, посипати кунжутом.

Піч 15 хвилин при температурі 180 градусів.

Смачного! Не забудьте з усіма поділитися рецептом!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *