Шукаєте рецепт чогось особливого?
Пропонуємо спробувати приготувати просте печиво – виходить і не солодким, і не солоним, підходить як до кави, так і до пива! Повітряне, ніжне – смакота невимовна!
Як готувати печиво:
Змішати з яйцем тертий плавлений сир, додати розтоплене попередньо вершкове масло, сіль, цукор, все перемішати.
До маси додати борошно (просіяне попередньо) з розпушувачем. Все змішати. Тісто не повинно бути дуже липким.
Розкачати тісто в прямокутник, порізати на 2 частини, скачати кожну в рулет, порізати на маленькі шматочки.
Шматочки викласти на змащене попередньо маслом деко, змастити вироби зверху молоком, посипати кунжутом.
Піч 15 хвилин при температурі 180 градусів.
Смачного! Не забудьте з усіма поділитися рецептом!