20 Квітня, 2024
Засіб від прищів: просто купіть в аптеці ці 3 дешевих інгредієнти!

Засіб від прищів: просто купіть в аптеці ці 3 дешевих інгредієнти!

Прищі мене супроводжують все життя. Висипання з’являються періодично, але от рубці після них загоюються дуже довго. Відвідала вже різних дерматологів, здавала аналізи, так ніхто і не зміг виявити причину. Радили вживати антибіотики певний період часу, але, як на мене, це занадто агресивне лікування. В один момент мій новий косметолог порадила засіб, який буквально врятував моє обличчя.

А приготувати його можна самостійно вдома! Звичайно, прищі зараз подекуди все одно з’являються, але завдяки цьому засобу їх стало набагато менше та й загоюються швидше. А розповідаю я вам про бовтанку. Спробуйте приготувати і ви.

Склад:

1. Левоміцетин – 5 таблеток

Левоміцетин — це антибіотики, які пригнічують активність різного роду бактерій.

2. Порошок Стрептоцид – 2 г

Стрептоцид – ще один антибактеріальний засіб, який чудово дезінфікує уражену шкіру.

3. Саліцилова кислота 1% (але я такий не знайшла, взяла 2%) – 1 баночка

Найголовніше — що ці засоби можна знайти в будь-якій аптеці і вони абсолютно доступні.

5 табл. левоміцетину потрібно розтовкти до стану порошку та пересипати в зручну посудину. Також можна одразу пересипати в баночку з саліциловою кислотою. Також подрібнити потрібно стрептоцид і змішати з іншими компонентами. Банку слід ретельно збовтати, щоб препарати більш менш розчинилися. Змочуємо отриманим засобом ватний диск і протираємо уражені місця.

Якщо у мене з’являються висипання — найчастіше на щоках — то я просто протираю цим засобом запалені ділянки на ніч протягом 4 днів. За цей період прищі підсушуються і проходять. Навіть зинерит не давав такого результату! Після використання залишаються плями від прищів, які проходять за декілька тижнів

Цей засіб дуже сушить шкіру, тому не варто використовувати його протягом тривалого часу. Також містить протипоказання, особливо якщо у вас чутлива шкіра, або непереносимість компонентів. Тому перед використанням краще звернутися до лікаря!

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *