28 Березня, 2024
Злий пес тягнув господиню до каналізаційного люку. Те, що вона там побачила — ошелешило усіх!

Злий пес тягнув господиню до каналізаційного люку. Те, що вона там побачила — ошелешило усіх!

трашна і, одночасно, дивовижна пригода сталася днями в Порт-Елізабет і її другом — таксою.

Все почалося, що вона вирішила змінити звичний маршрут, ніби відчувала, що комусь потрібна її допомога.., інформує Ukr.Media.

Шармен Ківі, пенсіонерка 63 років, рано вранці вийшла погуляти зі своїм псом Джорджем. Але чомусь (і це перше чудо в цій історії!) Шармен згорнула зовсім не туди, де зазвичано вигулювала свого улюбленця.

Вони йшли незнайомою дорогою, коли раптом Джордж залишив свою господиню і побіг у бік бетонної плити, яка приховувала під собою яму зі стічною трубою. Вирішивши, що пес відчув кішку, жінка покликала Джорджа, але той не відреагував. Шармен нічого не залишалося, як піим в ту сторону.

У цей момент жінці почувся дуже тихий дитячий плач! Ставши на карачки і приклавши вухо до плити, вона виразно почула, як бідна крихітка схлипує внизу…

Усвідомивши, що самостійно важку перешкоду їй не зрушити, жінка кинулася на дорогу — зупиняти проїжджаючі машини. «Напевно, багато водіїв вирішили, що я божевільна — кидаюсь під колеса!» — каже Шармен.

Нарешті, зупинилася одна машина, за кермом сидів Корні Вілджен. Він був теж немолодий (60 років), але вдвох з Шармен вони змогли відсунути бетонну плиту з допомогою залізного брухту, який знайшовся в багажнику авто. Воістину, це був геройський ранок, «зроблений» літніми людьми!

Сотні червоних мурашок повзали навколо, але жоден не зачепив дитину. Заглянувши в яму, Ківі ледь не зомліла від жаху — там, під землею, майже на двометровій глибині лежало абсолютно голе немовля!

Тоді Корні швидко спустився в яму. «Вона була настільки вузькою, що я не міг нагнутися, — розповідає чоловік. — Я був змушений стати на коліна, щоб дотягнутися до дитини. Як тільки я зробив це, то відчув, як по мені повзуть мурахи! Це було страшно — немовля лежало серед цілої колонії червоних мурашок, які, як відомо, кусають дуже боляче…»

Щоб задокументувати наявність злочину проти життя малюка, Корні зробив кілька фото і передав мобільний Шармен.

«Я не знав, чи була поранена дівчинка, тому діяв дуже обережно і дуже повільно, — продовжує він. — Вона була такою маленькою! Я дістав її і попросив Шармен викликати швидку допомогу. Не знаю, хто міг створити таке, але я дуже радий, що допоміг врятувати це крихітне життя…»

Приїхавши лікарі забрали дівчинку до реанімації. Укусів на її тілі не було ні одного!

Вона жива, і скоро буде здорова!

У лікарні найденку обстежили. Виявили гіпотермію (переохолодження) і респіраторні проблеми. Пуповинка маляти все ще не була перерізана! Це означає, що дівчинка народилася не в пологовому будинку… В іншому ж лікарі дають дуже сприятливі прогнози — мабуть, дитина пролежала в лівневці всього кілька годин і була знайдена як раз вчасно, щоб не загинути!

Поліція вже взялася розслідувати цю справу. Влада закликає недбайливу мати покаятися, а також просять свідків злочину дати свої свідчення. Припускають, що злочинниця могла прибути з іншого міста.

Крім того, абсолютно ясно, що ледь народивша жінка не змогла б самостійно підняти бетонну плиту і покласти в яму дитину. Їй виразно хтось допомагав (а, може бути, змушував?). У цій справі поки багато невідомого і дивного… Але головне, що дитина жива!

«Я щиро рада, що Господь послав мене в той ранок, — посміхається Шармен. — Я зазвичай не буваю в тому районі: що за дивина сталася тоді зі мною і Джорджем — поняття не маю! Це диво, інакше не назвеш… Коли я притиснула до себе маленьке тільце, обернувши його в кофту, то зрозуміла, що у Провидіння є свій план щодо цієї дитини. Я не можу уявити, що мати могла байдуже викинути доньку — напевно, їй було в той момент дуже важко…»

Згоден з нею і Корні, батько трьох дітей. «Зате наше малятко — сильний боєць! — вважає він. — Хоч замерзла і заразилася вірусною інфекцією, але одужує дуже швидко!»

Зараз дівчинка перебуває в госпіталі. Їй дали гарне весняне ім’я — Ейпріл Грейс (від місяця квітня, коли вона була знайдена). Важить Грейс аж 3 кілограми!

Сподіваємося, що її мати одумається і з’явиться з повинною. Тоді, може бути, в майбутньому у неї буде шанс прийняти участь у вихованні своєї доньки. А якщо ні — то нехай вищі сили пошлють постраждалій дитині найкращу сім’ю!

Діліться з друзями в соц. мережах цією неймовірною історією!

Джерело: ukr.media

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *