11 Травня, 2024
Знаменита турецька маска з меду і кориці. Краща за будь-яку процедуру в салоні. Рецепт, який пережив століття!

Знаменита турецька маска з меду і кориці. Краща за будь-яку процедуру в салоні. Рецепт, який пережив століття!

Існує багато різних припущень і домислів щодо секретів краси туркень. 

Але, що б не говорили заздрісники, одне відомо точно: східні жінки не надто цінують новомодну косметику, а просто застосовують натуральні засоби, які готували ще їхні бабусі. Можливо, у них варто повчитися? Домашній догляд досить дешевий, а результати не змушують на себе довго чекати.

маска з медом і корицею

Команда «Отож» вирішила розкрити східні секрети догляду за шкірою обличчя. У хід йдуть натуральні продукти і олія. Подейкують, їх використовували ще в гаремах Османської імперії. Саме в гаремах зародилися стандарти і процедури, які залишаються актуальними і сьогодні. За цінними знаннями полюють і європейські жінки. Нашим читачкам вони доступні завжди.

Не шкіра, а персик

маска з медом

Є чотири основні продукти, які завжди під рукою у туркені-красуні: рожева вода, домашній сир, арганова олія, йогурт. Рожева вода ідеально підходить для будь-якого типу шкіри. Вона допомагає боротися зі старінням, роблячи шкіру зволоженою і свіжою.

маска з корицею

Арганову олію використовують для масажу. Саме вона допомагає очистити пори в домашніх умовах і оновити клітини. Масаж потрібно застосовувати всього 1 раз на тиждень. Вам достатньо однієї чайної ложки олії. Після масажу просто зітріть залишки олії теплим вологим рушником.

маска для шкіри обличчя

Змішавши сир і йогурт (домашні), ви приготуєте суміш для відбілювання обличчя. Також можна розвести молоко і змащувати ним шкіру двічі на тиждень, щоб вирівняти колір і гарантувати живлення клітин.

маска для обличчя

І якщо ви зацікавилися секретами туркень, знайте, що вони регулярно споживають йогурти в їжу. Те, як виглядає ваша шкіра, багато в чому залежить від вашого раціону. Йогурти очищають організм від токсинів, завдяки цьому шкіра стає здоровішою.

Трохи кориці та меду

турецька маска для обличчя

Не раз уже доводилося чути про ці два інгредієнти, які працюють заради єдиної мети. Вони творять чудеса, варто нанести їх на волосся. А шкіра обличчя реагує ще швидше. Але нема сенсу це довго описувати, пробуйте самі.

Інгредієнти:

  • 3 ст. л. харчової соди
  • 1 ч. л. меду
  • 1 ч. л. рідкого вітаміну Е
  • 1 дрібка меленої кориці
  • 4 ч. л. вершків або молока
секрет туркень

Просто змішайте всі складові. У вас повинна вийти густа маса. Розподіліть її досить товстим шаром по чистій шкірі обличчя і шиї. Зачекайте, поки вона підсохне, і змийте. Ні в якому разі не наносьте на зону навколо очей і губів.

секрет краси туркень

Шкіра посвітлішає і посвіжішає. Пори значно звузяться, а контури обличчя стануть чіткішими. Це рідкість, коли результати видно вже після першого застосування. Але саме так працює подібна суміш.

Маска-знахідка – ось так її величають жінки, яким уже пощастило споглядати приголомшливий ефект. Спробуйте і переконайтеся на особистому прикладі, наскільки ефективний спосіб туркень.

Якщо у вас свої секрети, якими ви хотіли б поділитися, будемо раді коментарям нижче.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *