Інгредієнти:
Тісто:
- 4 яйця;
- 1 склянка цукру,
- 1 чайна ложка соди;
- півсклянки меду або рідини з варення;
- 2,5 склянки борошна.
1 варіант крему:
- 1 банка згущеного молока (вареного);
- 250 грам масла вершкового;
- 1 стакан обсмажених, подрібнених волоських горіхів;
Збити згущене молоко з маслом, додати мелені горіхи.Зверху посипати тертим шоколадом.
2 варіант крему:
- 1 стакан молока;
- 2 їдальні ложки борошна;
Молоко з борошном зварити до густоти.Охолодити і перемішати з 1 склянкою цукру і 250 грамами масла.Додати 1 стакан горіхів подрібнених.Змастити кремом коржі і зверху посипати тертим шоколадом.
Приготування:Яйця збити з цукром, додати мед або рідину з варення, соду, борошно.Все ретельно перемішати, розділити на 4 частини і змастити лист фольги.Випікаємо при температурі 180-200 градусів.Перемазати торт на вибір першим або другим кремом.
Смачного!