Таку смачну кабачкову ікру ви ще не куштували. Приготуйте ікру за цим рецептом й ви не пошкодуєте.
Для приготування консервації необхідно:
- Кабачок – 1 кг.;
- Морква свіжа – 130 гр.;
- Паста томатна – 2 столові ложки;
- Цибуля ріпчаста – 100 гр.;
- Сіль кухонна – 1 чайна ложка;
- Цукор – 1 чайна ложка;
- Олія рослинна;
- Свіжий пастернак – 1 столова ложка;
- Перець духмяний – 5 шт.;
- Перець чорний, горошком – 10 шт.;
- Вода питна.
Спосіб приготування:
- Очистите кабачки від шкірки та насіння. Після наріжте кільцями та обсмажте на пательні з обох сторін. Потім додайте трохи води та протушкуйте.
- Наріжте моркву, пастернак та цибулю кубиком. Обсмажте до золотавої скоринки. Після додайте трохи води та протушкуйте. Овочі повинні бути м’якими.
- Візьміть чашу блендера та подрібніть всі інгредієнти.
- Після суміш перекладіть до пательні, додайте томатну пасту та три столові ложки рослинної олії. Варіть суміш протягом 15 хвилин.
- Суміш повинна стати густою. Тоді додайте спеції, перемішайте та протушкуйте протягом 10 хвилин.
- Розлийте ікру у простерилізовані банки та закатайте.
Приємного апетиту!