18 Травня, 2024
Кефірно-гречана дієта: -3 кг за тиждень для любителів гречаної каші

Кефірно-гречана дієта: -3 кг за тиждень для любителів гречаної каші

Ця дієта без голодування особливо порадує любителів гречаної каші, адже її можна їсти практично без обмежень! Результат гречаної дієти – мінус 3 кг за тиждень. Це приблизна цифра, адже результат і швидкість схуднення залежать від індивідуальних особливостей організму.

Кефірно-гречана дієта: -3 кг за тиждень для любителів гречаної каші

У чому ефективність кефіру гречаної дієти

Гречана крупа низькокалорійна і неймовірно багата корисними речовинами. У ній міститься багато білка, а також магній, фосфор, залізо, вітаміни і амінокислоти. Кефір стимулює травлення, виводить токсини з організму. Після цієї дієти поліпшується стан шкіри. Така дієта надає лікувальну дію, допомагає позбутися від безсоння і стресу. Гречка дарує відчуття ситості і легкості.

Протипоказання до гречаної дієти

Під час монодієти рекомендується вживати додаткові полівітаміни, тому що гречка не може дати організму всі необхідні мікроелементи і корисні речовини. Вагітним і годуючим матерям дієта протипоказана. Не варто також захоплюватися дієтами людям з хворобами органів травлення.

Дієта на 7 днів

Ваш раціон в період дієти повинна складати гречка в будь-якій кількості, нежирний кефір (не більш 1 л на добу), зелений чай або вода без газу. Пити потрібно багато. Цукор, масло і сіль не використовуються. Кефір пийте за 30 хвилин до або після їди. Втрата ваги починається з третього дня.

Складність дієти полягає в тому, що гречка починає набридати. Спробуйте додати в неї соєвий соус або трохи кураги.

Кефірно-гречана дієта: -3 кг за тиждень для любителів гречаної каші

Після дієти не варто відразу ж їсти жирне і солодке. Потрібно повертатися до звичного режиму харчування поступово, тому включайте в раціон нежирне м’ясо, рибу, овочі, фрукти і зелень.

Пам’ятайте, що бажаний результат вимагає зусиль. Будь-яка дієта для швидкого схуднення – це важко. Якщо ви тиждень будете харчуватися гречкою і кефіром, а потім повернетеся до звичного способу харчування, ваші зусилля пропадуть дарма.

Збалансуйте своє харчування і не забувайте про фізичні вправи, якщо хочете худнути на різноманітному харчуванні і при цьому підтягти фігуру за допомогою простих і грамотно спланованих тренувань. Підпишіться на Коліжанку в Telegram

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *