22 Листопада, 2024
Корисне варення з пелюсток чайної троянди. Встигніть запастись на піку цвітіння

Корисне варення з пелюсток чайної троянди. Встигніть запастись на піку цвітіння

Трояндові пелюстки містять унікальні речовини у своєму складі та володіють бактерицидними й антиоксидантними властивостями. А варення з цієї рослини, застосовують для профілактики захворювання органів ротової порожнини та горла і як омолоджувальний засіб.

Для приготування варення, необхідно нарвати пелюстків з куща чайної троянди. Вони повинні бути невеликого розміру та ніжно-рожевого кольору. Збирати їх потрібно вручну зранку та зберігати в зав’язаному пакеті на нижній полиці холодильника.

Інгредієнти:

Пелюстки троянди свіжі 450 гр.;

Цукор пісок 900 гр.

Спосіб приготування:

Видаліть з кожної пелюстки білу зону прилягання.

Промийте в ємності з водою.

Легенько відіжміть та просушіть на решітці.

Складіть шарами пелюстки в банку, пересипаючи цукром.

Примніть, щоб виділився сік.

Закрийте кришкою та зберігайте в холодильнику.

Смачного!

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *