Ви ще ніколи не куштували квас з рису. Спосіб приготування дуже простий. Напій дуже позитивно впливає на організм та чудово втамовує спрагу.
Цей напій дуже корисний, тому його необхідно вживати при остеохондрозі. Засіб запобігає відкладенню солей та очищає організм. Володіє протизапальними властивостями.
Для приготування вам знадобиться:
Рисова крупа – 4 столові ложки;
Цукор – 3 столові ложки;
Родзинки – 1 столова ложка.
Спосіб приготування:
Промийте під проточною водою рис та залийте його 1 л води.
Додайте цукор та пів столової ложки родзинок.
Поставте квас в холодильну камеру на 4 доби.
Процідіть рідину та зберігайте її в холодильній камері.
Осад можна використовувати, як закваску. Кожного разу при використанні додавайте 2 столові ложки рису, 2 столові ложки цукру та пів ложки родзинок.
З кожним разом квас буде все більше розкривати свої смакові якості.
Для лікування болів у суглобах необхідно вживати рисовий квас протягом 5 тижнів, по 100 мл тричі на день, після їжі.
Пам’ятайте, що самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я!