29 Квітня, 2024
Куди діваються сили та енергія: 9 причин слабкості.

Куди діваються сили та енергія: 9 причин слабкості.

Напевно, у багатьох людей траплялася ситуація, коли сили кудись поділися, хоча, здавалося б, ти особливо нічого важкого і не робив. А у всьому винні наші звички. 

Для того, щоб бути здоровим і щасливим, потрібно не тільки займатися фізичними вправами, але і звертати увагу на розвиток духовного світу. Східна медицина стверджує, що саме проблеми з внутрішнім світом викликають хвороби. Зверни увагу на 9 причин, які віднімають у тебе сили.

Що забирає в тебе сили:

1. Справи, які ти довів не до кінця

Якщо ти не доводиш справи до кінця, вони тягнуть із тебе сили, навіть якщо ти не звертаєш на це увагу. Намагайся виконувати обіцянки, віддавати взяті в борг гроші й речі, доводити все до кінця або не братися за справу, знаючи, що у тебе немає часу на її виконання.

2. Брехня

Коли людина говорить неправду, вона витрачає багато енергії на її створення і підтримання образів, які є вигаданими. Не будь лицемірним. Не бреши собі та іншим. Будь собою.

3. Страх, недовіра, ворожість

При страху і недовірі дуже швидко витрачаються енергетичні ресурси, через те, що організм перебуває в стресі, він готується до неприємностей, і це вимотує.

4. Перевантаження різного роду. Також нестача фізичної активності й контакту з природою

Якщо ти весь в роботі й переживаннях, тоді сили швидко витрачаються. Також на переживання через дрібниці витрачаються гормони кори надниркових залоз. Це може привести до ниркової недостатності.

5. Балаканина ні про що і метушливість

На балаканину ні про що часто йде енергія. Відчути це можна після практики мовчання.

6. Образи та самоізоляція

Кожна людина – це відкрита енергетична система. Якщо вона буде в ізоляції, то почне слабшати. Спілкуйся з рідними, не тримай образ, зустрічайся частіше з друзями.

7. Брак сну

Якщо ти не спиш достатньо, організм не відновлюється і не відпочиває. Також накопичуються токсини й збиваються біоритми.

8. Переїдання і шкідливі звички

При переїданні та наявності шкідливих звичок організм витрачає сили на знешкодження токсинів і їх виведення. Це перевантажує нервову систему, нирки та кишківник.

9. Хвороби, зовнішні обставини, та енергетичні вампіри

На хвороби й зовнішні обставини також йде багато енергії. Це стосується і спілкування з неприємними людьми.

Не витрачай свої сили даремно, а краще збережи їх для щасливого життя.

Поділися з друзями цією цінною інформацією!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *