29 Березня, 2024
Лляний кисіль – найпотужніше очищення організму і омолодження! Нормалізує гормональний фон, знижує зайву вагу, покращує роботу шлунково-кишкового тракту…

Лляний кисіль – найпотужніше очищення організму і омолодження! Нормалізує гормональний фон, знижує зайву вагу, покращує роботу шлунково-кишкового тракту…

Ви – один з тих мільйонів людей, які борються з виразкою шлунка? А всі ваші спроби не увінчалися успіхом? І ви вже замислювалися про радикальні заходи? Воно й зрозуміло, адже здоровий шлунок і кишечник – це показники здоров’я і краси. Тому ми рекомендуємо прочитати історію жінки, якій вдалося вилікувати ВИРАЗКУ ШЛУНКА, ефективно і без дорогих процедур.

Насіння льону мають потужний оздоровчий впливом! Тому ще в стародавній Русі одним з найпопулярніших цілющих напоїв був лляної кисіль. До того ж, якщо його правильно приготувати, він принесе не тільки користь, але і порадує приємним смаком! Спершу слизька консистенція киселю може здатися не дуже приємною, але побачивши перші результати – поліпшення самопочуття, роботи шлунково-кишкового тракту і зменшення апетиту, цей напій вам обов’язково полюбиться!

Кисіль на основі мелених насіння льону або готової льняної муки абсолютно нешкідливий, і на відміну від цільних насіння не дратує стінки шлунка. Його можна збагачувати додатковими інгредієнтами, посилюючи його вплив, наприклад, додаючи овес, цикорій, ягоди. Трохи нижче ми поділимося з вами найкращими рецептами. І в тому, і в іншому випадку виходить корисний напій, абсолютно не подразнює слизову кишечника. Нічого особливого робити не доведеться. Потрібно або запарити окропом цільні насіння, або змолоти їх в муку.

Крохмаль не використовується: насіння льону саме по собі додає слизову, досить щільну консистенцію напою. Відсутність крохмалю підсилює користь льняного киселю. Крім того, для підвищення корисних властивостей напою використовуються: вівсяне зерно, цикорій, журавлина, брусниця, яблука та інші ягоди і фрукти. З посуду і обладнання в залежності від рецепту може знадобитися термос, каструля, кавомолка. Якщо за рецептом потрібно прогріти настій на водяній бані, потрібно приготувати дві каструлю різних розмірів. Менша каструля встановлюється зверху над більшою, в якій повинна кипіти вода. На дно киплячій каструлі бажано покласти ткану бавовняну серветку, щоб знизити інтенсивність кипіння.

Верхня каструля повинна злегка торкатися поверхні киплячої води своїм дном. Цей варіант льняного киселю особливо добре при запальних захворюваннях шлунка і кишечника, пов’язаних з ерозією (пошкодженням) слизової. Нічого складного в приготуванні напою немає. Використовується лляне насіння. Кількість інгредієнтів вказана для приготування двох склянок напою. Напій на основі відвару лляного насіння не тільки загоює поразки на слизовій шлунка, але і сприяє очищенню організму. Напій виводить токсини і шлаки, не тільки відновлюючи здоров’я шлунково-кишкового тракту, а й зміцнюючи імунітет.

Крім того, лляної кисіль сприяє зниженню ваги. Кишечник починається природно і вільно очищатися, припиняються запори, йдуть набряки. Настій на насінні льону і лляної борошні діє інтенсивно. Приймати його при хронічний захворюваннях шлунка з пошкодженням стінок можна. Однак для повністю здорових людей цей варіант киселю підійде ідеально. Напій, приготовлений з настою лляного насіння, можна перетворити в повноцінний сніданок або вечерю. Для цього його потрібно з’єднати з фруктової м’якоттю, ягідним соком, медом і корицею. Вийде смачний, поживний напій, який можна пити вранці замість сніданку або ввечері замість вечері. Він зміцнити здоров’я, допоможе знизити вагу, поступово нормалізує гормональний фон. Величезною користю володіє лляної кисіль з цукром.

Він не тільки чудово очищає кишечник, але і оздоровлює його. Крім того, цикорій в складі напою покращує обмінні процеси і відновлює роботу печінки. Завдяки потівомікробному, сечогінний, жовчогінній, протизапальну дії цикорію лляної напій стає мало не панацеєю для організму. Корисна вівсянка зміцнює імунітет, омолоджує організм, відновлює роботу кишечника і щитовидної залози. І лляної, і вівсяний відвар, огортаючи слизові оболонки шлунку, загоюють мікропошкодження, знімають біль. Тому вівсяно-лляної кисіль – потужний загальнозміцнюючий засіб. Дуже простий варіант киселю з льняної муки є універсальним лікувально-оздоровчим засобом. Напій допомагає позбавитися від зайвої ваги, дарує легкість і комфортні відчуття тим, хто має проблеми з кишечником.

Сенс напою, приготованого з лляного насіння або борошна, не тільки цілющих. Набряклі насіння надають киселю особливу консистенцію. Заповнюючи шлунок, він створює відчуття ситості. Це важливо, якщо вага набирається в результаті постійного переїдання. Якщо додати в кисіль з лляного насіння мед, шматочки кураги, родзинок, чорносливу, вийде смачний напій. Він цілком може замінити один з прийомів їжі. Кисіль на основі лляної борошна або насіння льону очищає проблемну шкіру, виліковує захворювання печінки (у тому числі показаний при цирозі), шлунка, щитовидної залози, кишечника, благотворно впливає на травлення в цілому. Крім того, курсової прийом напою дозволяє очистити судини, стабілізувати тиск, знижує ризик раптового інфаркту та інсульту.

Важливо не перевищувати добову норму прийому лляного насіння. Вона становить дві столові ложки. Для схуднення норма насіння на добу – 50 грамів.

Самолікування шкідкливе для здоров’я…

джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *