20 Квітня, 2024
Лікарі говорили «просто дайте йому померти», але потім вона почула як він прошепотів ці слова…

Лікарі говорили «просто дайте йому померти», але потім вона почула як він прошепотів ці слова…

Складно уявити щось більш страшне, ніж смерть. Коли привид смерті стоїть біля узголів’я близької людини,  впору піддатися горю і розпачу. Якщо ж таке трапляється в молодій сім’ї, у якій попереду все життя, це здається ще більш несправедливим і моторошним.

Коли  чоловік Даніель потрапив у жахливу аварію , лікарі порекомендували їй єдине: дати йому спокійно померти. Пошкодження були несумісні з життям . Але Даніель знала, що життя чоловіка Сейч з повністю залежить від неї.  Молода жінка прийняла рішення, яке назавжди змінило життя обох.

23-річна Даніель і 22-річний Мет  одружилися через кілька місяців після того, як почали зустрічатися. Незважаючи на юний вік, вони знали, що  створені одне для одного  і життя хочуть прожити разом.

Багато говорили, що ними керує  юнацький максималізм і бурхлива пристрасть , але через кілька місяців сталася трагедія, яка стала справжньою перевіркою їх почуттів на міцність. Ця подія назавжди змінила життя закоханих.

Мет їхав на мотоциклі і  на великій швидкості врізався в автомобіль , припаркований в недозволеному місці прямо на трасі.

Лікарі констатували у Мета  пошкодження мозку і множинні переломи . Через 9 днів його перебування в лікарні вони сказали, що він і так боровся досить довго. Медики порекомендували відключити його від апаратів, так як підрахували, що його  шанси вижити – 10% .

Даніель повинна була прийняти рішення. Її попередили, що навіть якщо Мет якимось дивом вийде з коми, він  назавжди залишиться інвалідом , прикутим до ліжка.

Незважаючи на поради лікарів, Даніель вирішила, що  ніколи не відступиться від свого чоловіка . Пара тільки почала жити разом, і вона не хотіла втрачати людину, яку любила. Дівчина присвятила себе лікуванню і реабілітації чоловіка повністю: вона була поруч з ним день і ніч.

Мета перевезли додому, але  перспективи були дуже слабкі:  його стан не поліпшувався кілька місяців, і він не міг нічого робити самостійно.

Даніель і її мати доглядали за Метом цілодобово. Крім того, що такий крок вимотували їх фізично, це було ще й  дуже важкий моральний випробування.  Страшно уявити, як їм було бачити чоловіка, який колись  був сильним і повним життя , в стані повної безпорадності.

Мет  не міг їсти і ходити в туалет самостійно . Він потребував регулярної фізіотерапії і брав по годинах препарати 20 найменувань.

Однак зусилля двох жінок увінчалися успіхом. Через місяць після того, як його перевезли додому, сталося диво: Мет вийшов з коми. Він відкрив очі. Це була маленька, але перемога! Мет став стежити за улюбленою поглядом, він розумів, що відбувається, і дівчина, нарешті, могла спілкуватися з ним знову.

А ще через якийсь час Мет заговорив з Даніель. “Я борюся”, – пошепки промовив він . Тоді вона зазнала суміш шоку і радості. Але і тут її  чекало розчарування:  Мет практично нічого не пам’ятав про неї і своє минуле.

Але він не здавався. Разом з люблячою дружиною він боровся за своє одужання. Попереду його чекав довгий шлях. Йому належало  заново навчитися говорити, керувати своїм тілом і розвинути моторику рук.  Те, що ми сприймаємо як належне, було не під силу молодому хлопцю. Але він  старався з усіх сил!

Через три місяці Мет зміг ходити!  Він все ще потребував ходунках, так як був дуже слабкий, але вже  міг підтримати розмову , жартував, співав і радів.

Це воістину  феноменальне одужання , але водночас і чудовий, і дуже важке емоційно. Завдяки люблячої дружини, Мет йшов на поправку.

Три з половиною роки після аварії  Даніель все ще боролася за нього. Завдяки її підтримці, вже скоро він буде повністю здоровий.

Історія цієї пари  неймовірно зворушлива і надихаюча.  У цих двох не було нічого, крім віри і величезної любові, і навіть коли всі прогнози не залишали їм шансів, вони продовжували боротися! Напевно, саме це і є справжня любов!

Поділіться цією надихає статтею зі знайомими!

ДЖЕРЕЛО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *