29 Квітня, 2024
Мама завжди кладе лимон біля ліжка, я теж так спробувала і результат щиро здивував

Мама завжди кладе лимон біля ліжка, я теж так спробувала і результат щиро здивував

Всім відомо, що лимони корисні для людини через високий вміст вітаміну С. Ми додаємо цитрусові в чай, використовуємо їх під час приготування різних страв, а також при лікуванні простудних захворювань.

Але це ще не все, на що здатний цей чудовий фрукт. Спробуйте покласти половину лимона біля ліжка перед сном.. Ви будете приємно здивовані.

Джерело:merezha.info

Повний релакс

Аромат лимона зменшує занепокоєння, заспокоює нервову систему і допомагає зняти напругу після важкого робочого дня. Щоб повністю розслабитися, покладіть лимон на тумбочку біля ліжка і лягайте відпочити. Буквально через 20 хвилин організм повністю повернеться в свій нормальний стан. З’явиться бажання зайнятися домашніми справами і приділити час членам сім’ї.

Поліпшення концентрації уваги

Корисне навіть короткочасне вдихання ефірних олій, що виділяються цитрусом. А якщо ви вдихаєте аромат лимона щоночі, то можете досягти приголомшливого результату. Всього за один тиждень концентрація уваги і пам’ять поліпшується, а розумова активність значно зростає. Ви будете робити менше помилок в роботі і легко запам’ятовувати нову інформацію.

Поліпшення настрою

Аромат лимона – кращий засіб від депресії і поганого настрою. Якщо ви засмучені якоюсь подією, то всього через півгодини ароматерапії значно поліпшиться настрій. У разі тривалої депресії для змін потрібно більше часу – принаймні, кілька тижнів.

Очищення повітря від мікробів

Ви коли-небудь думали, скільки мікробів в повітрі? Тепер можна навіть не намагатися уявляти. Просто знайте, що якщо ви покладете половину лимона біля ліжка, всі вони будуть знищені. Ця процедура особливо корисна, коли на вулиці осінь і організм особливо схильний до ГРЗ.

Зниження артеpiального тиcку

Дійсно дивна особливість аромату лимона – його здатність знижувати крoв’яний тиск. Якщо ви стpaждаєте на гіпepтонію, то половина лимона поруч з ліжком – незамінний засіб для боротьби з нею. Звичайно, це не скасовує необхідності відвідувати лікaрів і приймати лікaрські засоби. Але незабаром ви помітите, що головні бoлі трапляються все рідше, як і пікові показники тиcку.

Відлякування комах

Якщо в будинку пахне лимоном, то мурахи, мухи і комарі в паніці покинуть кімнату. Ці шкідливі комахи не переносять аромат корисних цитрусових. Половина лимона в кімнаті – відмінна альтернатива хімікатам для боротьби зі шкідниками. Для кращого ефекту покладіть в лимон сушені гвоздики.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *