15 Травня, 2024
«Мені 78 років, збираюся прожити ще довго: регулярно готую таку настоянку, п’ю та тішуся»

«Мені 78 років, збираюся прожити ще довго: регулярно готую таку настоянку, п’ю та тішуся»

Цілющі властивості алое відомі давно. 

Ще в древніх писаннях греків і єгиптян описувалися властивості алое, а також способи застосування рослини в лікувальних і косметичних цілях. Так, в давньоєгипетському трактаті, відомому як «папірус Еберса» (віком приблизно 3,5 тисячі років), говориться, що алое шанувалося навіть тогочасними фараонами, які бачили в ньому еліксир довголіття.

Дивно, що сьогодні багато людей не знають про цілющі властивості алое. Адже ця дивовижна рослина нерідко зустрічається на підвіконнях як кімнатна прикраса. І сьогодні редакція «Отож» розповість, як застосовувати сік з алое в домашніх умовах при захворюваннях.

Домашній сік алое

Сік алое не варто вважати виключно народним засобом. Адже офіційна медицина давно визнала його ефективність в боротьбі з онкологічними захворюваннями. Сила алое в особливому хімічному складі, де містяться емодін (пригнічує розмноження ракових клітин), ацеманнан (підвищує опірність імунітету) і протеази (вражають оболонку ракових клітин).

Важливо знати, що алое допомагає в комплексі з медичними процедурами, але не вважається заміною їм. Річ у тому, що сік рослини містить безліч амінокислот, вітамінів, мінералів і алкалоїдів, які дають організму додаткову підтримку. А тому застосовувати сік алое можна і для профілактики захворювань. Відзначимо тільки, що вік рослини повинен бути не менше 3 років.

Складові:

  •  150 г м’якоті алое вера
  •  250 г свіжого рідкого меду
  •  2 ст. л лікеру

Приготування:

1. Зріж листки алое і зніми шкірку. Із зовнішнього боку це легко зробити ножем. Внутрішню частину можеш очистити ложкою.

2. Отриману масу помісти в міксер. Додай мед.

3. Додай лікер і збий все міксером до однорідної консистенції.

4. Отриманий рідкий засіб перелий в банку з капроновою кришкою.

Слід приймати по 1 столовій ложці засобу тричі на день хвилин за 15-20 до прийому їжі. Вже за перший тиждень у хворих поліпшується загальний стан, з’являється апетит. Ми ж настійно рекомендуємо перед прийомом засобу проконсультуватися з лікарем. Це важливо.

З метою профілактики захворювань цей засіб також можна застосовувати. Уже в перші дні прийому помічається нормалізація травлення, поліпшується сон, знижується рівень глюкози і холестерину, швидше відбувається загоєння ран і відновлення тканин. В цілому ж, сік алое корисний не тільки для профілактики або лікування, але і для швидкого відновлення після затяжної хвороби.

Обов’язково випробуйте корисність цієї дивовижної рослини, яку можна виростити прямо у себе на підвіконні.

Протипоказання: не можна приймати при різних міомах і пухлинах, алое сильний стимулятор їхнього росту!

Інформація призначена тільки для ознайомлювальних і освітніх цілей і не замінює професійні медичні консультації, діагностику або лікування. Даний матеріал не має науково доведеної лікувальної дії. Завжди консультуйтеся зі своїм лікарем з будь-яких питань, які можуть у вас виникнути про стан здоров’я.

А ти використовуєш хоч частинку сили алое? Поділися своїм досвідом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *