19 Вересня, 2024
Навчилася робити улюблену маску Софі Лорен з 4-х домашніх засобів. Тепер не буду витрачатися на крем від зморшок

Навчилася робити улюблену маску Софі Лорен з 4-х домашніх засобів. Тепер не буду витрачатися на крем від зморшок

Ми всі хочемо виглядати молодими і красивими в будь-якому віці, тому полиці магазинів ломляться від «чарівних» засобів від зморшок і «еліксирів молодості». Але всі ці креми і маски коштують хороших грошей, яких, як відомо, зайвих не буває. Причому, не факт, що від них буде толк.

Нещодавно я дізналася про те, що у Софі Лорен є улюблена маска, що складається з простих засобів, які є майже на кожній кухні. Ця маска не тільки живить шкіру, але і володіє ліфтинг ефектом і підтягує овал обличчя. Робити її потрібно курсом, як в косметичному салоні – 2 рази на тиждень, всього 15 процедур.

Інгредієнти:

Желатин – 3 столових ложки

Молоко – 3 столових ложки

Мед – 3 столових ложки

Гліцерин – 3 столових ложки

З вечора потрібно залити желатин молоком і поставити на всю ніч в холодильник. Вранці потрібно поставити миску з желатином на водяну баню, додати мед і гліцерин. Все ретельно перемішати.

Перед нанесенням маски шкіру обличчя і декольте потрібно очистити міцелярної водою, лосьйоном, а ще краще – розпарити обличчя над гарячою парою для розкриття пір.

На розпарену шкіру маска діє краще. Перед нанесенням маски волосся приберіть під шапочку для душу, щоб їх не вимазати. Одягніться в такий одяг, який не шкода забруднити. Можна робити маску, лежачи у ванній. Тепер можна наносити маску на обличчя, шию і зону декольте.

Наносимо засіб, не розтягуючи шкіру по масажних лініях, уникаючи шкіри навколо очей.

Це буде 1-е нанесення. Потім потрібно почекати 1-2 хвилини, щоб маска на шкірі застигла.

Наносимо 2-й шар маски. Знову чекаємо застигання вже 2-го шару.

Наносимо 3-й шар маски і залишаємо на 15 хвилин. Потім змиваємо її теплою водою.

Попереджаю: маску не так легко зняти, будьте терплячі, не нервуйте, це займе якийсь час. Потім потрібно сполоснути обличчя холодною водою, щоб пори закрилися і нанести ваш звичайний крем.

Вже після 1-го застосування маски ви відчуєте, що ваша шкіра стала пружною, наповненою, як ніби ви зробили укол ботокса. Це шкіра наповнилася колагеном, який є в желатині. Звичайно, з 1-й процедури супер підтягнутою шкіри не відчувається, але нам потрібно зробити 15 процедур, тобто, протягом 2-х місяців 2 рази на тиждень робимо маску і дивимося результат.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *