Прийнято вважати, що молода картопля смачна тільки варена, але це не так. Цей рецепт стане вашим улюбленим, а така каротопелька з’їдається у мить.
Інгредієнти:
молода картопля
оливкова олія – 5 ст.л.
сіль – 2 ч.л.
часник – 3-4 зубчики
чебрець – 0,5 ч.л.
розмарин – 0,5 ч.л.
приготування:
Молоду картоплю гарненько миємо й за бажанням чистимо.
Змішуємо оливкову олію, розмарин, гілочки чебрецю і часник, пропущений через прес.
Заливаємо отриманою заправкою картоплю, перемішуємо.
Викладаємо картоплю на деко, застелене пергаментом.
Накриваємо другим листом пергаменту і запаковуємо.
Запікаємо при 180 С протягом години .
Після закінчення часу робимо в пергаменті отвір і знову ставимо в духовку на 10 хвилин.
Смачного!