20 Травня, 2024
Наношу це під очі ввечері, щоб розгладити зморшки та зволожити шкіру

Наношу це під очі ввечері, щоб розгладити зморшки та зволожити шкіру

Цей перевірений засіб давно користується заслуженою популярністю. Потрібно нанести на вечір під очі і просто змити теплою водою. На ранок ви побачите, як зникли темні кола і розглядалися зморшки. Хороший ефект можна помітити вже після першої процедури. Погляд стане ясним і свіжим.

Від того, в якому стані знаходиться шкіра навколо очей, багато в чому залежить, наскільки молодо ми виглядаємо. Навряд чи хтось буде сперечатися з цим очевидним твердженням.

Гусячі лапки і зморшки візуально можуть значно додавати вік. Ну і, звичайно, кожна жінка знає, як складно доглядати за шкірою повік. Просто тому що вона дуже чутлива, і будь-який не правильно підібраний косметичний засіб може привести до набряків, почервоніння і погіршення зовнішнього вигляду. Тому на питання – чому б не купити в магазині гель для повік або готову маску від зморшок навколо очей – досвідчені жінки відповідають, що “невідомо хто і що поклав в цей крем, я вважаю за краще робити його сама”. Те ж саме стосується і масок.

Сьогодні ми розглянемо рецепт відмінної маски для зменшення зморшок навколо очей, для зволоження і пом’якшення шкіри. Готувати її настільки елементарно просто, а ефект такий чудовий, що ми впевнені, ця маска стане вашою улюбленою. Наносити її краще у вигляді патчів, щоб частинки маски не потрапляли безпосередньо в очі.

Для приготування такої маски вам буде потрібно всього 2 інгредієнти. Це сир і мед, взяті в рівних пропорціях. Цілком буде досить 1 чайної ложки меду і 1 чайної ложки сиру.

  1. Змішайте інгредієнти, ретельно розітріть до отримання однорідної маси.
  2. Розділіть масу навпіл і загорніть кожну частину в бинт або марлю.
  3. Зручно розмістіться в горизонтальному положенні і покладіть приготовані компреси на очі. Тримайте 20 хвилин.
  4. Потім зніміть компреси і помийте очі або неміцною заваркою, або настоєм ромашки, або можете використовувати для цього тепле молоко.

Повторюйте цю просту маску 2 рази на тиждень.

Стаття містить інформаційний та ознайомлювальний характер і не може заміняти методи традиційної медицини та косметології. Даний матеріал не має науково доведеної лікувальної дії. Завжди консультуйтеся зі своїм лікарем з будь-яких питань, які можуть у вас виникнути про стан здоров’я.

Ви робите домашні маски?

Напишіть нам в коментарях у Facebook!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *