3 Липня, 2024
Насип дрібку солі в улюблений шампунь.. Ти будеш здивований

Насип дрібку солі в улюблений шампунь.. Ти будеш здивований

Хочете завжди чудово виглядати? Кухонна сіль в цьому вам допоможе! Купити таку можна в будь-якому магазині за копійки. У той же час багато красунь знають, що сіль – найкраща помічниця для краси волосся і шкіри.

Кухонна сіль добре відома своїми корисними властивостями і застосовується в багатьох косметичних засобах. Багато хто використовує її в якості ванночок для ніг, але є безліч інших відмінних способів її використання.

Спробуйте деякі з них на собі:

Догляд за волоссям

Якщо ваше волосся швидко жирніє, то пропоную спробувати наступний рецепт: Додайте жменю солі до звичайної шампуні. Струсіть флакон. Нанесіть отриманий засіб на волосся і залиште на 3 хвилини, щоб шампунь вбрався в шкіру голови. Ретельно змийте проточною водою.

Після виконаної процедури, стан вашого волосся буде просто чудовим! На 4-ий день ви помітите, як сильно знизиться жирність шкіри голови і волосся.

В якості альтернативи, ви можете спробувати більш передові методи лікування сіллю. Змішайте сіль з кондиціонером, підігрійте цю суміш на плиті і рівномірно нанесіть її по всій довжині волосся. Протримаєтеся 20 хвилин і змийте. Такий спосіб бореться не тільки з жирністю волосся, а також запобігає посіченим кінцям і значно збільшить обсяг вашої шевелюри!

2. Догляд за обличчям

Змішайте сіль разом з рідким милом або очищаючим кремом для обличчя. Акуратно нанесіть суміш на шкіру, потримайте 2 хвилини і змийте теплою водою. Ефект: чудово зволожує шкіру обличчя, видаляє старі мертві клітини.

3. Догляд за ногами

Позбутися від тріщин і сухості шкіри ніг і стоп допоможе наступний рецепт: Змішайте 3 чайні ложки солі разом з оливковою олією. Нанесіть отриману консистенцію на ваші ступні. Одягніть пакетики на ноги, щоб не забруднити навколишні предмети і постільну білизну. Тримаємо засіб на ногах протягом 20-30 хвилин. Потім ретельно сполосніть ноги разом з милом.

Також в рецепт може бути додана ефірна олія за вашим вибором для приємного аромату.

4. Полегшити удари

Позбутися від синців на тілі допоможуть 2 столові ложки солі змішані з водою. Нанесіть отриману масу на місце забитого місця, прикладіть марлю і заклейте пластиром. Через добу від синяка не залишиться і сліду!

5. Головні болі

Якщо ви страждаєте від головних болів в теплу літню погоду або після довгого робочого дня в офісі, спробуйте прийняти ванну з сіллю. Сіль у воді допоможе розслабити м’язи і миттєво зніме будь-яку напругу.

Джерело:globalpres.co

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *