29 Червня, 2024
На вихідних приходили гості. Пригощала їх такою порційною м’ясною стравою. Всі дуже хвалили страву

На вихідних приходили гості. Пригощала їх такою порційною м’ясною стравою. Всі дуже хвалили страву

Поділюся своїм фірмовим рецептом дуже смачної страви. Фарш я готую з курячих стегенець.

Інгрідієнти:

  • Куряче стегно 1 кг (без кісток)
  • Ананаси консервовані 560 г (банка)
  • Сир голландський 300 г
  • Майонез до свого смаку
  • Олія соняшникова до свого смаку
  • Сіль до свого смаку
  • Насіння соняшнику 150 г

Приготування:

1. Змащую деко олією, формую з фаршу невеликі котлетки. Роблю їх плоскими, як для гамбургера. Потім кладу їх на деко.

2. Зверху м’ясо необхідно посолити.

Порада: для м’ясних страв я завжди використовую сванську сіль, з нею всі страви набувають вишуканий смак.

3. Тепер прийшла черга ананасів. Візьміть банку обсягом 560 мл. Її буде достатньо для того, щоб кожну котлетку накрити подрібненим кружечком.

4. Після цього посипаємо кожен ананас тертим сиром і робимо сітку із майонезу.

5. А тепер настав час розкрити всі «карти». Поверх сиру з майонезом я посипаю насіння соняшнику, воно повинно бути сирим.

6. Попередньо розігріваю духовку до 180 градусів, відправляю страву випікатися на 35 хвилин. Так як ананаси пустять сік, то важливо не перетримати м’ясо, щоб воно не почало пригорати.

7. Дістаємо з духовки м’ясний шедевр. Страва готова, її можна подавати до столу. Я вимкнула духовку через 25 хвилин і тримала там до приходу гостей.

Дивний смак цієї страви виходить завдяки вдалому поєднанню ананасів і м’яса із курячих стегенець. Солонуватий сир і насіння насичують м’ясну основу пікантними нотками.

Рада була поділитися своїм фірмовим рецептом з вами, готуйте із задоволенням, пригощайте гостей і не хворійте!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *