Десерти з вишнею нікого не залишають байдужим! У цієї ягоди приголомшливий смак і аромат, а скільки в ній користі !!!
Найпростіший спосіб їсти її цілий рік – заморожувати і пекти з неї пироги. Але не завжди вистачає часу на довге випікання пирога. Тут вам на допомогу прийде цей рецепт. Вишневий клафуті подарує тобі невимовне задоволення!
А готується він всього 40 хвилин. Здивуйте домашніх новим рецептом!
Французький клафуті
ІНГРЕДІЄНТИ
– 600 гр вишень
– 30 гр розтопленого вершкового масла
– 4 яйця
– 250 мл молока
– 100 гр борошна
– 100 гр цукру
– 12 гр ваніліну
– дрібка солі
Приготування:
1. Поклади вишню, попередньо вийнявши кісточки, в змащену маслом термостійку форму.
2. Змішай всі інгредієнти, збий і залий сумішшю вишню.
3. Випікати клафуті до золотисто-коричневого кольору близько 40-45 хвилин при 180 ° С.
4. Це солодкі ласощі які дуже добре підійдуть як десерт до кави. Також вишні в клафуті можна замінити малиною, абрикосами, чорницею і багатьом іншим ягодами.