25 Листопада, 2024
Норвежці споживають його щодня, щоб продовжити своє життя – Ми даємо його свиням

Норвежці споживають його щодня, щоб продовжити своє життя – Ми даємо його свиням

Норвежці є одними з найдовгожителів на планеті. Секрет їх довголіття полягає в щоденному вживанні цього напою.

Сироватка, яку деякі вважають чудодійним напоєм, має багато переваг для здоров’я.

Він являє собою засіб, який пропагував відомий лікар Пааво Аріола. Доказом дивовижної сироватки є те, що старий Томас Парр, простий фермер, прожив 152 роки. Він зізнався, що щодня вживав склянку сироватки.

Склад і цілющі властивості цієї рідини

Сироватка складається переважно з води (93%), але вона також містить калій, натрій, магній, фосфор, залізо, цинк, мідь, кобальт, марганець, молібден, вітаміни, ферменти та амінокислоти. Не відгодовується. У ста грамах сироватки всього 26 калорій.

Це чудовий детоксикант для печінки. При щоденному вживанні молочної сироватки печінка буде відновлюватися. Сироватка складається з бета-лактоглобуліну, який завантажує організм амінокислотою під назвою BCAA. Експерти стверджують, що амінокислота BCAA збільшує тривалість життя людей з цирозом печінки більш ніж на 10 років!

Сироватка багата імуноглобулінами і лізосомами, які зміцнюють імунітет і дуже корисні при хронічних захворюваннях печінки.

Цистеїн із молочної сироватки є необхідною речовиною для виробництва глутатіону, потужного антиоксиданту, який захищає організм від інфекцій і токсинів. Глутатіон також досить ефективний при лікуванні щитовидної залози, раку, склерозу і хвороби Паркінсона.

Сироватка знижує рівень цукру в крові і тиск. Проблеми, з якими стикається сучасний світ, такі як ожиріння, високий кров’яний тиск, виснаження та стрес, можна полегшити регулярним споживанням сироватки.

Молочна кислота, яка міститься в молочній сироватці, зменшує надмірну кількість грибків і бактерій в кишечнику, регулює рівень рН в організмі.

Регулярне вживання молочної сироватки рекомендується проти проблем з травленням, таких як здуття живота, коліки та запори.

Спосіб приготування

Візьміть 1 літр жирного молока, помістіть його в банку і дайте настоятися при кімнатній температурі приблизно 1-2 дні. Сироватка відокремиться і опиниться на дні банки.

З одного літра молока вийде близько 700 мл сироватки.

Зберіть сироватку, і вона готова до вживання. Його можна зберігати в холодильнику.

Для яких процедур ми можемо його використовувати?

Пухлинні захворювання – споживайте один літр молочної сироватки на день протягом 6 місяців.

Подагра. Прийміть 3-місячне лікування, під час якого ви випиваєте три чашки (200 мл) сироватки щодня за 30 хвилин до їжі.

Знижений імунітет – щоденне споживання 100 мл протягом 3 місяців

Захворювання печінки – по одній склянці (200 мл) на день протягом 12 місяців

Обмороження – уражені місця обмотують марлею, змоченою сироваткою, після чого залишають на 60 хвилин, а потім промивають водою. Цю аплікацію роблять щодня, поки уражені ділянки не загояться.

Екзема – сироваткові компреси накладають на уражені ділянки на годину, після чого дають ділянці висохнути. Лікування необхідно застосовувати щодня протягом 14 днів.

Детоксикація організму – вживайте чашку 200 мл вранці натщесерце протягом 7 днів. Потім роблять перерву на 10 днів, після чого курс лікування повторюють протягом 7 днів.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *