20 Травня, 2024
Ніколи не бійтеся говорити людям ці 10 простих фраз

Ніколи не бійтеся говорити людям ці 10 простих фраз

Слова мають у нашому житті велике значення. А ще вони мають велику силу, і вони можуть багато змінити. Тому щоразу, коли вас відвідає одна з цих думок, неодмінно скажіть про це вголос.

Ти зробив мені боляче

Не варто боятись говорити про це. Тим більше, якщо це стосується близької людини. Відносини потрібно проясняти якомога раніше, а не накопичувати образи і чекати на момент, коли все закінчиться.

Я був не правий

А ще не варто боятися визнати власні помилки та говорити про це вголос. Повірте, ця здатність сотні разів врятує ваші стосунки з найближчими.

Ні

Ми часто погоджуємося, просто машинально відповідаємо на пропозиції та прохання «Так». А тепер треба навчитися говорити “Ні”. Це змінить ваше життя. Не погоджуйтесь на все, це забирає у вас дорогоцінний час та сили.

Я не згоден

Думку треба вміти висловлювати. Якщо ви з чимось не погоджуєтесь, якщо в чомусь не переконані – скажіть про це. Люди повинні знати, з ким вони мають справу, з людиною яких принципів та яких життєвих правил.

З мене досить

Якщо ви щось більше не можете терпіти … Якщо ви відчуваєте, що межу вже перейшли, то просто скажіть “З мене вистачить”. Вміння ставити крапки там, де потрібно – також рятує від непоправних помилок.

Це не ваша справа

Пам’ятайте, що ви маєте право захищати свій особистий простір. Якщо люди самі намагаються втиснутися у ваше життя і вам це завдає дискомфорту, то ввічливо дайте їм знати, що вам це не подобається, але ви однаково цінуєте їхню участь.

Я не знаю

Вражає, скільки людей готові сказати вам що завгодно, але не «Я не знаю». Будь трохи простіше, всі ми зрештою вчимося, і ніхто не знає відповідей на всі, навіть на очевидні питання. Просто вмійте це визнати. І будьте чесним із собою та своїм оточенням.

Мені страшно

Наша вразливість – те, що робить нас живими. Говорити про свої страхи — це нормально. Це дозволить вашим близьким зрозуміти, що ви чесні насамперед із собою, і дасть сигнал, що ви готові прийняти допомогу.

Я хочу побути один

Не соромтеся попросити людину залишити вас наодинці із собою. Не бійтеся просити особистий час для того, щоб просто про щось подумати, щось прочитати чи прослухати.

Джерело

Поділитись у Faceboo

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *