19 Травня, 2024
Ніколи не витрачай свої сили на тих, хто тебе не любить!

Ніколи не витрачай свої сили на тих, хто тебе не любить!

Твоє щастя залежить лише від тебе, поза жодними сумнівами! Прочитай вдумливо ці рекомендації: вони допоможуть змінити ставлення до багатьох важливих речей …

1. Про відповідальність

Ніколи не перекладай на чужі плечі відповідальність за те, що відбувається у твоєму житті. Розумію, що спокуса велика, але пожалій сам себе. Тільки в той момент, коли ти внутрішньо приймеш це рішення: «Я автор своїх невдач і творець своїх успіхів» – ти знайдеш силу.

2. Про ілюзії

Позбудься ілюзії, що ти можеш змінити інших людей. Підсвідомо всі ми страждаємо через цю наївну помилку, а в результаті страждаємо в прямому сенсі цього слова.

Людей змінюють тільки обставини, все інше – лише обман сприйняття. Дозволь людям бути іншими, і в якийсь момент ти навіть почнеш отримувати від цього задоволення.

3. Про любов

Людям зараз здається, що вони можуть до безмежності вибирати свого супутника життя, ідеального і неповторного. Ілюзія безмежності вибору – жахлива омана.

Якщо не в кожній, то в кожній другій людині можна знайти «того, хто потрібен». Наївно чекати «щасливої зустрічі» до настання повної самотності.

4. Про слабкість

Це сумна новина, але із цим нічого не поробиш: ми потрібні іншим сильними. Слабкими, втомленими, такими, що страждають, нещасними – ми нікому не потрібні.

Якщо люди роблять вдають, що думають якось інакше, то просто вводять тебе в оману. Не піддавайся! Погодься з абсолютністю цього правила, видихни, і ти зрозумієш, що турбуватися нема через що.

5. Про працю

Кожній нормальній людині хочеться отримати щедру пенсію, причому чим раніше, тим краще, а бажано – прямо зараз, відразу. Це химера.

І не тому, що щедрої пенсії не може бути, а тому, що людині потрібно працювати. Усвідом це, і тоді твій щоденний труд почне приносити радість.

6. Про дітей

Ми народжуємо дітей, щоб зрозуміти, що таке справжня любов, щоб пережити справжню любов, щоб стати справжньою любов’ю.

7. Про проблеми

Вчися применшувати, а не перебільшувати свої проблеми. Для нашої психіки, яка сама в цій справі нічого не розуміє, краще чути, що проблема дріб’язкова, ніж гігантська. І замість того, щоб думати: «Моє життя не має сенсу» – думай, що його позбавляють сенсу твої проблеми.

Якщо ми з такою легкістю можемо знецінити власне життя, то чому б нам не перенаправити свою енергію і не знецінити проблеми, що знецінюють саме життя?

8. Про доброту

Ніколи не витрачай свій час і сили на тих, кому ти байдужий, або навіть гірше за те – на тих, хто тебе не любить. У цьому світі безліч людей, з якими проживати життя – в радість.

Просто не треба бути закритим і підозрілим. Повір, будучи відкритим і добрим, ти нічого не втрачаєш.

Насправді людей роблять нещасними не самі речі та обставини, а уявлення про них, і кожен має право змінити це в будь-який момент, повір!

Розкажи друзям про цю статтю, побажай їм добра і щастя від щирого серця!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *