22 Листопада, 2024
Ніколи не купую копчену скумбрію! Беру пляшку, 3 рибини і готую дещо крутіше! 

Ніколи не купую копчену скумбрію! Беру пляшку, 3 рибини і готую дещо крутіше! 

Але ми пропонуємо спробувати цей спосіб – вам сподобається і більше по-іншому рибу готувати не будете точно! Солона скумбрія виходить соковитою і ніжною, для додання маринаду особливого аромату можна додати копчену паприку і каррі, або навіть 100 мілілітрів віскі, .

Основні інгредієнти:

  • Риба – 3 штуки.
  • Цибуля – 2 штуки.
  • Вода – 1 літр.
  • Чорний чай – 2 столових ложки.
  • Лавровий лист – 2 штуки.
  • Цукор, сіль, суміш перців – за смаком.

Як готувати:

  1. Тyшки риб почистити, видалити голови, підсушити на паперовому рушнику.
  2. Зробити маринад: дати воді з цибулевим лушпинням закипіти, потримати 5 хвилин на вогні, дати 10 хвилин настоятися. Всипати сіль, чай, перець, цукор, інші спеції, дати закипіти маринаду, зняти з вогню, дати охолонути.
  3. Підготувати для засолювання пляшку – можна взяти звичайну пластикову. Зрізати верх, укласти рибу хвостом вгору, залити розсолом, дати постояти в холодильнику 3 дні.

Все, можете пробувати! Смачного! Не забудьте поділитися рецептом з друзями!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *