29 Квітня, 2024
Одного разу той, хто заподіяв вам зло, буде просити вас про допомогу

Одного разу той, хто заподіяв вам зло, буде просити вас про допомогу

Ми дуже часто порівнюємо наше життя з фільмом. З добре запланованим сюжетом. Спочатку йде кульмінація, а потім розв’язка, і по-суті кожен наш вчинок в майбутньому приносить нам різні наслідки. Як і зло яке нам заподіюють. Завжди діє ефект бумерангу.

Найважче для таких людей – прийняти допомогу від людини, яку він колись зневажав та ображав. Такі ситуації дуже часто відбуваються у реальному житті. 

Проаналізуймо прості приклади з життя. Свекруха завжди ненавиділа свою невістку, постійно отруювала життя молодим, всюди пхала свій ніс та роздавала поради. Роки пройшли й вона стала старою, осліпла та стала не потрібною, навіть власному синові. І тільки невістка оплатила операцію на зір й доглядала за жінку в лікарні.

Директор однієї фірми дуже любив знущатися зі своїх підлеглих. Коли у керівника стався інсульт, то в лікарню до нього прийшов підлеглий та приніс солодке й фрукти. Вигоди він жодної не мав – керівника на той час уже звільнили. Підлеглий памятав просту річ: хворих варто навідувати.

Один начальник звільнив молоду дівчину, бо вона йому просто не подобалася, хоча свої посадові обовязки виконувала дуже добре. Минув деякий час і життя внесло свої корективи. Вже колишній начальник влаштовувався на роботу прибиральником. Адже фірма його збанкрутувала та він захворів. І знаєте на чию фірму він прийшов? Дівчина не відмовила йому, прийняла на роботу й допомогла з лікуванням.

Ось ще одна історія. Одного разу п’яниця просив на вулиці гроші, перехожий впізнав у ньому свого сержанта з армії, який завжди грубо з ним поводився. Проте, не відмовив йому, дав грошей, купив продукти. Не мстив та не згадував образи. 

Люди, у яких чиста душа готові завжди прийти на допомогу, а якщо і не в силі допомогти, то своїми емоціями ніколи не викажуть свого приниження. У мене є лише одна порада злим людям – не забувайте про ефект бумерангу, він завжди працює. Все може змінитись і допомогу доведеться просити вам. Так буває часто і не тільки в кіно.

А ви погоджуєтеся з тим, що ефект бумерангу завжди працює?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *