3 Липня, 2024
Перловка для схуднення. Як зменшити обсяги живота і стегон всього за 7 днів. Без шкоди для травної системи!

Перловка для схуднення. Як зменшити обсяги живота і стегон всього за 7 днів. Без шкоди для травної системи!

Зерна ячменю зовні нагадують річкові перлини.

Англійською це звучить як pearl, а ми називаємо ячмінну кашу перловкою. Далеко не найулюбленіша страва, вона володіє різноманітними корисними речовинами. Сам Петро I часто замовляв кухареві саме цю кашу, адже вона надавала йому сили, зміцнювала імунітет і не дозволяла набирати вагу. До слова, саме перлова дієта стає сьогодні нереально популярною.

Є три варіанти подібного схуднення. Основна різниця в тривалості. Сприймайте перший день як розвантажувальний. З третім ви помітите результати, а після тижня такого раціону зможете наблизитися до ідеальної ваги, якщо не досягти її. Меню перлової дієти додаємо нижче.

Як правильно варити перловку:

  1. Відміряйте необхідну кількість крупи. Промийте і залийте холодною водою. Зразкова пропорція – 3 скл. води на 1 скл. крупи.
  2. Поставте ємність з перловкою на вогонь. Доведіть до кипіння, потім зменште вогонь і варіть до повної готовності під кришкою. Сіль додавайте приблизно в середині варіння.
  3. Якщо в ході варіння вода починає википати, долийте ще.
  4. Коли каша готова, додайте трохи вершкового масла.

Якщо ви збираєтеся втрачати вагу згідно з правилами дієти на перловій каші, масло не додавайте. І варіть кожен раз свіжу кашу, а вживайте її злегка теплою.

Перлова дієта на 1 день

Почнемо з самого суворого варіанту. Протягом дня можна їсти виключно відварну крупу. З напоїв дозволено вживати тільки чисту воду з часточкою лимона або апельсина, несолодкий чай.

Відмовтеся від будь-яких спецій і солі. Насправді протриматися на такій перловій дієті досить-таки легко, ось тільки важливо не зірватися в кінці дня і не з’їсти щось, що не входить в список дозволених продуктів.

Перлова дієта на 3 дні

Якщо вам здалося, що варіант, описаний вище, дуже строгий, ви ще не знаєте про можливий триденний раціон. Повторіть раціон одноденної дієти, продовжуючи його на 3 дні.

Суворе дотримання приписаних правил дозволяє позбутися від 2-3 кг, тобто приблизно від 1 кг протягом дня. Така монодієта ефективна при будь-якій вазі.

Перлова дієта на 7 днів

Кількість основних прийомів їжі протягом дня – три. На сніданок, обід і вечерю потрібно їсти перлову кашу. А ось під час перекусів потрібно випивати по склянці кефіру жирністю 1%, з’їдати по 1 звареного круто яйця, порцію відварних овочів, трохи сухофруктів.

Намагайтеся використовувати якомога менше солі, пити більше води та не лягати спати пізно. Протриматися весь тиждень важко, але результати перлової дієти кращі від будь-яких очікувань.

Дієта на перловій каші допомагає не тільки скинути вагу, але і виробити достатньо колагену для красивої шкіри, збагатити організм вітамінами, вивести шлаки, зменшити обсяги живота, стегон і попи. Так що задумайтеся, а чи не час вам запастися корисною крупою? І друзів запитаєте, як вони ставляться до такої дієти.

Всі ілюстрації та фото взяті із відкритих джерел інтернету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *