7 Травня, 2024
Перш ніж ПОМЕРТИ, цей хлопчик написав листa. Батьки хочуть, щоб весь світ знав, що його вбuло.

Перш ніж ПОМЕРТИ, цей хлопчик написав листa. Батьки хочуть, щоб весь світ знав, що його вбuло.

Через кілька тижнів Даніель Йозеф Фитцпатрик відзначив би свій чотирнадцятий день народження. Його сімнадцятирічна сестра виявила Даніеля. Він nовісився на власному ремені.

Нещасні батьки хлопчика, Маурін і Даніель старший, насилу переживають страшну втрату. Але вони відразу вирішили, що світ повинен знати правду про сmерть їхнього сина. Даніель став жертвою буллінга – однокласники постійно знущалися над ним, поки не довели до повного відчаю.

Хлопчик написав листа, в якому пояснив, чому більше не хоче жити. Він докладно розповів, як його шкільні товариші, шестикласники з місцевої школи, ополчилися проти нього:

Убuтий горем тато виклав свою історію на Фейсбук, намагаючись донести до кожного своє послання: жодна дитина не повинна проходити через подібне.

«Тепер весь світ знає, що трапилося з моїм сином,» – крізь сльози говорить цей простий механік. – «Жодна дитина на світі не повинна так страждати, як страждав мій син.» Батько зізнався, вони з дружиною помічали, що у сина проблеми в школі, і навіть говорили про це з директором. Але керівництво шкіл не сприйняло їх тривогу всерйоз: «Все, що ми почули, це« Він буде в порядку ». «Він спостерігається у психолога?»

Зважившись відкрити своє серце світу, батьки Даніеля сподівалися змусити людей серйозніше ставитися до проблеми буллінг, до жорстокості дітей. Дуже часто дорослі не сприймають всерйоз знущання школярів один над одним, дивляться на них як на звичайну витівку. Подумаєш, побилися хлопці! Скоро помиряться.

Часом це дійсно гра, але іноді в своїх жорстоких розвагах діти заходять занадто далеко, не розуміючи, до чого це може привести. А жертви знущань, знесилені і ображені на весь світ, вирішуються «помститися» всім найстрашнішим способом, до кінця не розуміючи, що сmерть – це назавжди.

Пише Звістка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *