8 Липня, 2024
Положення тіла під час сну сну можуть розповісти багато про ваші стосунки

Положення тіла під час сну сну можуть розповісти багато про ваші стосунки

Всі пари з часом розвивають загальні звички і пози під час сну.

Якщо щось пішло не так, не витрачай гроші на сімейного психолога, просто зверни увагу на те, як ви спите.

Мова тіла розкриває багато секретів ваших відносин. «Особливо тоді, коли ти не можеш сказати про це вголос, коли ти щось приховуєш, тіло говорить сама за себе», — розповідає експерт Патті Вуд.

1. Класична поза «ложки».

Чоловік, обіймаючи жінку ззаду, бере на себе лідерство в стосунках і захищає партнерку. Така поза дуже популярна серед молодих пар, які шукають фізичного контакту.

2. «повсякденне ложка». 

До цього варіанту вдаються партнери, які живуть разом досить довгий час. Сексуальний аспект таких пар вже трохи загублений, але довіру зростає з кожним днем.

3. «політ». 

Ця поза дуже схожа на класичну «ложку», Але за одним винятком: партнер, якого обіймають, лежить на самому краю ліжка. Це означає, що «мисливець», Можливо, занадто напористий, або «жертву» не так-то легко зловити. Як би там не було, одному з партнерів у відносинах просто трохи затісно.

4. «салат». 

У такій інтимній позі пари зазвичай лежать після занять любов`ю. Тут головне не переборщити: така поза обмежує свободу партнера, не даючи йому заснути в зручному положенні.

63146b732541cbc7b7ec8fb8513908371

5. «розмотаний вузол». 

Близько 8% пар починають з «салата», Закінчуючи через кілька хвилин у вільній позиції. Це дуже хороший знак. У вашій парі дуже гармонійно поєднуються близькість і незалежність.

5250341435e0e6ca1a9f769292434b6c1

6. «Спина до спини». 

Спати ось так — хороший знак. Партнери відчувають близькість один до одного, не втрачаючи впевненості в собі. Ніколи не знаєш, що людина робить за твоєю спиною. Саме тому ця позиція означає абсолютну довіру з обох сторін.

7. «дотик спинами». 

Ця варіація позиції «Спина до спини» — рідкісне становище. Означає воно пошук фізичної близькості і поступово розвивається довіру.

8. «романтичне обійми». 

Він, захоплений запахом її волосся, вона, яка слухає його серцебиття, — все це виражає романтику і віру в партнера. Ця поза дуже популярна на початку відносин, але останнім часом вона зустрічається все рідше і рідше.

9. «заплутані ступні». 

Якщо твій партнер кладе ступню на твою ногу, це означає, що він шукає тіснішої сексуального та емоційного контакту. А може бути, ти настільки хороша, що йому просто завжди тебе мало!

10. «постільний кабан». 

Попередження! Твій партнер — егоїст. Вам потрібно серйозно поговорити, щоб збалансувати відносини.

57d9ef29d5cd652ca7788705804bcf311

Цікаво, наскільки точно мову тіла передає стан відносин. Поділися цією корисною інформацією зі своїми друзями! 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *