18 Травня, 2024
Професор: 70 відсотків людей вмирають через їх злочинне ставлення до харчування

Професор: 70 відсотків людей вмирають через їх злочинне ставлення до харчування

Професор Христо Мермерскі – генетик, лікар і колишній дипломат у Вашингтоні. 

Він спеціалізується в Англії, Німеччині, США. Автор десятка книг. Він викладав у 200 університетах в 63 країнах. Він продовжує читати лекції по всьому світу і часто їздить в Америку, де він живе, його син – також відомий вчений. Обидва працюють в тандемі, а їх роботи є на робочому столі багатьох людей у ​​всьому світі.

Харчуйтеся правильно, насолоджуйтеся кожною миттю життя і БУДЕТЕ ЗДОРОВІ!

– Старість не природний стан. На думку багатьох, це хвороба. Самі по собі накликаємо її, захоплюючи в заручники наше тіло. Досить дотримуватися простих правил їжі. Базовий раціон – ніяких надмірностей і всього потроху. 70% людей у світі вмирають через їх злочинне ставлення до харчування. Подагра, цукровий діабет, виразкова хвороба, інфаркт, інсульт, різні види раку, атеросклерозу є бичем цивілізації.

Таким чином, я виділив в енциклопедіях для антистаріння і протиракової корисної їжі 11 груп.

Основними є овочі, фрукти, виноград, йогурт, вино.

– Вино?

– Так, вино, йогурт тільки його суперник. Ну, це не означає, що треба зловживати ним. У Франції традиційно м’ясо поливають червоним вином. Це вірно!

– Раніше використовували справжній йогурт, болгарський. Його майже не залишилося вже на нашому ринку. Нові йогурти зроблені за рецептами французького, німецького, данського, італійського – дріжджів і молока. Процес некерований, через те, що відбувається найбільша дурість – скасування болгарського державного стандарту.

Цілющу болгарську паличку застосовують для виробництва йогурту в Японії, Китаї, Кореї. Ви будете здивовані, якщо ви дізнаєтеся, що 25 млн людей починають день сніданком з болгарськими цілющими бактеріями, благословенними нашою природою. Такий йогурт дійсно є хранителем краси. Найбільш легко засвоюваною їжею. Вона запобігає раку шлунка і товстої кишки. 1 баночка в день захищає від остеопорозу. Найпростіший і солодкий спосіб очиститися і втратити вагу!

– Так, але він доступний кожному. Приготуйте йогурт з додаванням болгарської палички й додайте в суміш 1 столову ложку меду, 1 столову ложку яблучного пектину 100 відсоткового, 1 чайну ложку кориці та 40 крапель настоянки прополісу (30 відсотків). Інгредієнти продаються в аптеках і доступні.

Ви можете з’їсти його відразу або по 2 столових ложки через кожні 2 години. Корисно додати чорницю – 1 жменю, і жменю подрібнених волоських горіхів. Лохину – називають їжею для космонавтів. Якщо дуже голодний, додавай банан – для тонкої талії, сяючої шкіри і чудового здоров’я.

– Салат з моркви та часнику є прямою заміною вітамінів краси.

– Коли ви купуєте продукти, читайте етикетки й навіть найменші символи. Тож не дивно, що вони навіть зі збільшувальним склом не можуть бути прочитані. Синтетичні добавки нітрату натрію і нітрит натрію є одними з найбільших катів молодості та здоров’я. Найнебезпечніші консерванти призначаються, також бутильований гідрокситолуол і бутилгідроксіанізол. Вони використовуються проти прогірклості.

Додаються в підготовлені торти, жувальну гумку, цукерки, макарони, щоб зберегти свіжість і термін придатності. Це продукти, які більшість дітей люблять. Вони викликають рак і алергію. Так і цукор. Він призводить до розвитку раку сечового міхура, але рафінований цукор є ще більш небезпечним. Краще пити вашу каву гіркою.

– У всьому світі більше ніж 200 хімічних речовин, запах приємний і презентабельний. Саме вони стимулюють дітей до вживання красивих продуктів, але в концентрованій формі можуть призвести до судом і смерті, а лікарі потім дивуються, чому дитина померла. Але ніхто не пам’ятає. У дитячому харчуванні часто використовують модифікований крохмаль. Його хімічний склад також шкідливий для дітей. Не менш небезпечні й натуральні соки в пакетах. Вони містять інші шкідливі добавки – рослинної олії. Воно захищає цитрусові напої від осадження та відділення води з концентрату. Так готуйте свій власний сік з м’якоттю!

– У перші 10 років минулого століття люди їли в 5 разів менше цукру, ніж зараз. Його називають білим прокляттям. Тільки американці їдять більше цукру, ніж у нас – фантастичну кількість 46 кг в рік на людину. Цукор – це хворе серце, легені, нирки, шлунок.

– 30% болгар страждають від високого кров’яного тиску, але мало хто знає, що основною причиною цього є дуже велике споживання солі. Особливо небезпечно їсти на порожній шлунок чипси або солоні сухарі – часті замінники сніданку. Це прямо-таки самогубство! Класичним прикладом небезпечного сніданку є смажені, солоні та солодкі продукти – це цвях у труну. Те ж саме стосується і попкорну з мікрохвильової печі. Забудьте про газовані лимонади.

– Їж щодня яблуко. Пий заморожену воду і чай з цілющих трав. Працюй активно. Щоденний душ. Сон в прохолодній кімнаті. Ходи пішки або на велосипеді 10-15 км протягом вихідних днів. Оточи себе друзями, вечірками, смійся, не відмовляйся від сексу. Не думай і не кажи, що старий.

Існує дуже цікавий китайський ритуал очищення організму, який повторюється один раз в день на порожній шлунок.

Візьміть в рот 1 ст. ложку соняшникової олії, помістіть її в передній частині рота і почніть смоктати, як льодяник. Але не ковтайте ні краплі. Смокчіть повільно, протягом 10-15 хвилин. Спочатку олія загусне і стане водянистою, і врешті-решт стане білою, і ви повинні виплюнути, бо вона отруйна. Процес доходить до завершення, якщо колір білий, як молоко. Після процедури треба ретельно прополоскати рот теплою водою. Цей маленький секрет допомагає зберегти клітини.

– Їжа повинна бути нашим ліками, вона лікує 66% захворювань. Швидкі бутерброди є злочином проти тіла.

Жінки можуть приготувати рецепт для красивого волосся, нігтів, шкіри – змішайте в рівних частинах мед, волоські горіхи, курагу, родзинки, лимон, суміш треба покласти в скляну банку і приймати 3 рази на день по 1 чайній ложці.

І секрет болгарської краси лежить в … бобах. Це велика заміна для червоного м’яса – вони містять 31% білку і 11% жиру. Завдяки цьому, наша країна ніколи не страждала від недостачі білку. Для хорошого сексу рекомендуємо в основному селеру.

Інформація призначена тільки для ознайомлювальних і освітніх цілей і не замінює професійні медичні консультації, діагностику або лікування. Даний матеріал не має науково доведеної лікувальної дії. Завжди консультуйтеся зі своїм лікарем з будь-яких питань, які можуть у вас виникнути про стан здоров’я.

Бережіть здоров’я – його не купиш за гроші!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *