20 Вересня, 2024
П’ятнадцять підказок людині згори. До них варто прислухатися, щоб жити довго і щасливо! Згоден на всі 100%

П’ятнадцять підказок людині згори. До них варто прислухатися, щоб жити довго і щасливо! Згоден на всі 100%

Коли у нас щось трапляється, то ми часто можемо ставити питання : “За що мені це все?”.

Не сумуйте та не опускайте руки. Якщо вас в якийсь момент покинула удача – швидше за все справа в вас самих. Існує безліч законів, з якими не варто сперечатися, бо вони працюють з усіма, в будь-яких умовах.

Щоб ваше життя було сповнене радістю, щастям та удачею, потрібно дотримуватися підказок, які дав нам Бог:

1. Радість. Бог не створював людину, щоб вона страждала. Людина повинна насолоджуватися життям, любити та творити. Плакати та страждати – це безглузде заняття, не витрачайте на нього час. Пам’ятайте, що є люди, яким не так пощастило, як вам, яким живеться набагато гірше.

2. Допомога світу. Завжди старайся вдосконалити себе. Допомагай іншим. 

Бог не просто так послав людину на Землю. Вона повинна проявляти свою божественність та покращувати навколишній світ. Бог наділив людину знаннями, талантами, розумом. Використовуйте та розвивайте Дар Божий.

3. Кохання. Проявляй свою турботу та любов. Ти побачиш, як твоє життя стане набагато кращим. Цей простий закон завжди буде діяти. Даруй та приймай любов!

Не проявляйте агресію та злість – це призведе до незмінного погіршення якості вашого життя. Наповнюйте своє життя любов’ю до себе та своїх близьких.

4. Немає нічого випадкового. Випадковостей ніколи не буває! Ми формуємо наше життя своїми вчинками, думками та словами. Тільки від вас залежить якість вашого життя. Підтримуйте життєвий баланс та випромінюйте добро.

5. Думай позитивно. Думки завжди будуть формувати дії. Завжди старайтеся думати тільки позитивно, відкидайте погані думки. Гнів, дратівливість, агресія, заздрість будуть притягувати у ваше життя лише невдачі.

Живи з вірою, надією та любов’ю в думках! З поганим настроєм твоє життя не набуде сенсу!

6. Будь спокійний. Ніколи не нервуйся. Зберігай спокій. Щоб не відбувалося у тебе в житті, зберігай позитивний настрій та вір у Божу допомогу.

7. Вір. Віра завжди буде могутньою рушійною силою у твоєму житті. Прислухайся до голосу Бога – задай собі питання, на котре хочеш отримати відповідь, і прислухайся до голосу своєї підсвідомості.

8. Прислухайся до себе. Бог живу у кожному з нас. Кожна людина може знайти порятунок з Божою поміччю. пам’ятай – ти володієш всіма відповідями на запитання, що тебе цікавлять,  головне – вчасно чути голос справедливості та добра у своєму серці.

9. Тебе люблять. Навіть коли ти зійшов з дороги та робиш необдумані вчинки, у тебе завжди повинна залишатися надія на прощення. Господь завжди любить кожного з нас. У Біблії написано: «Шукайте і знайдете, стукайте і відчинено вам буде».

10. Не суди оточуючих. Пам’ятай – все повертається бумерангом. Якщо ти будеш осуджувати – то тебе теж осудять, якщо обдуриш – у відповідь обдурять тебе.

 Навчіться любити себе  і тоді навколишні вас теж полюблять. «Якою мірою ви відміряє, такою і вам відміряно буде». Як ви ставитеся до оточуючих, таке ж ставлення ви отримуєте взамін.

11. Не вини нікого. Це тільки твоє життя, а значить тільки ти відповідаєш за нього. У всіх бідах людина винна сама – образи, злість, неправильні рішення змінюють наше життя в набагато гіршу сторону.

Негативна енергія отруює життя й не дає бути щасливими.

12. Процвітай! Всі можливості жити щасливо – лише твоїх руках! Людині потрібно зовсім небагато для щастя, не потрібно гнатися за стереотипами та копіювати чужу поведінку.

Завдання полягає в тому, щоб вивільнити всі блага в оточуючу вас дійсність. А таке можливо лише через дотримання Божих заповідей.

13. Будь милосердним. Підтримай та пожалій злу людину, посміхнися жорстокому. Не будь схожий на них. Ніколи не намагайся ділити оточуючих людей на “поганих” та “добрих”. Кожна людина особлива. «Не судіть, і не судимі будете».

14. Займайся саморозвитком. Ти шкодиш своєму життю якщо не розвиваєшся. Зупинка розвитку тягне за собою лише невдачі.

«Пізнай себе» – живи з таким правилом в думках. Саморозвивайся! Самопізнання допоможе відкрити у собі здібності та таланти, а життя навчить тебе застосовувати їх в зовнішньому світі.

15. Не «За що?», А «Для чого?». Нічого в житті не відбувається просто так. Господь дає кожному право на помилку, і зрозуміло на її виправлення. Всі труднощі завжди будуть даватися нам під силу. Найкращий спосіб, щоб виправити свої помилки – проявляти любов, доброту до себе та своїх близьких. Бог завжди хоче, щоб всі були щасливими!

Будь-які труднощі – це тільки уроки, які завжди будуть робити нас кращими. Віра у Бога творить дива та допомагає навіть у безвихідних життєвих ситуаціях! Завжди пам’ятай про ці підказки!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *