19 Травня, 2024
П’ятнадцять підказок людині згори. До них варто прислухатися, щоб жити довго і щасливо! Згодна на всі 100%

П’ятнадцять підказок людині згори. До них варто прислухатися, щоб жити довго і щасливо! Згодна на всі 100%

Існують закони, з якими сперечатися безглуздо і безглуздо, вони працюють з усіма, в будь-яких умовах.

Щоб по життю йти поруч з радістю, щастям, удачею, потрібно дотримуватися певних правил. Бог дав людині ось такі підказки:

1. Радість. Бог створив людину не для страждань – створіння Боже повинне радіти життю, любити та творити. Страждати – дурне і безглузде заняття. Менше скаржтеся на життя, завжди пам’ятайте, що є люди, яким живеться набагато гірше, ніж вам.

2. Допомога світу. Вдосконалюй себе, використовуй свої таланти, простягай руку допомоги тим, хто поруч. Допомагаючи світу, ти допомагаєш собі.

Людина послана на цю Землю не просто так – вона повинна проявити свою божественність і в чомусь поліпшити навколишній світ. Бог дає людині таланти, силу і здібності. Дар Божий потрібно використовувати для вдосконалення навколишнього світу, а також для допомоги тим, кому реально потрібно ваша допомога.

3. Кохання. Чим більше любові та доброти ти випромінюєш, тим краще стає твоє життя і життя твоїх близьких. Цей простий закон здатний позбавити від бід дуже швидко! Кожна людина вміє любити, даруй свою любов, і вона повернеться до тебе благополуччям у всіх життєвих сферах.

Постарайтеся наповнити своє життя любов’ю і життя ваших близьких – цим ви притягатимете сприятливі обставини, фінансове благополуччя. І навпаки, агресія буде проявлятися в незмінному погіршенні якості життя.

4. Немає нічого випадкового. Випадковостей не може бути – система, яка виглядає як хаос, досконала!

У житті немає абсолютно нічого випадкового – своїми думками, словами, діями та вчинками ми формуємо свою сьогоднішню реальність і своє майбутнє. Так що будете ви насолоджуватися, або навпаки, тільки мучитися, цілком і повністю залежить від вас. Намагайся підтримувати баланс, випромінюючи добро!

5. Думай позитивно. З п’ятим правилом прямо пов’язане четверте: думки формують події. Навчіться думати позитивно, і ви створите дійсність, яка буде вас тішити. І навпаки, дратівливість, гнів, заздрість, гординя притягують одні невдачі і невезіння.

Якщо в думках у тебе поселяться віра, надія і любов – все заграє новими фарбами та піде вгору. З поганим настроєм нічого не вийде.

6. Будь спокійний. Завжди зберігай спокій, і натомість тобі буде даровано щастя!

Які б не складалися обставини навколо, завжди залишайтеся спокійними, зберігайте позитивний настрій, вірте у свої сили та в Божу допомогу. І по вірі дано буде вам!

7. Вір. Якщо ти будеш вірити, що все налагодиться, так і станеться. Віра – найбільша рушійна сила.

Намагайтеся слухати голос Бога – просто поставте питання, на яке хочете отримати відповідь, і прислухайтеся до голосу своєї підсвідомості.

8. Прислухайся до себе. Ти володієш відповідями на всі питання, що цікавлять тебе, головне – вчасно чути голос справедливості та добра у себе в серце.

Кожна людина може врятуватися з Божою поміччю. Бог знаходиться в кожному з нас. Знайдіть Його в собі, а потім проявіть Його через себе у своєму оточенні.

9. Тебе люблять. Навіть коли ти здійснюєш злі та необдумані вчинки, у тебе завжди є надія на прощення. Є сила, яка любить тебе, незважаючи ні на що.

Незалежно від того, наскільки важкі проступки, Господь все одно любить кожного з нас. У Біблії написано: «Шукайте і знайдете, стукайте і відчинено вам буде». Однак запам’ятайте: Господь завжди дає те, що вам потрібно саме в цей момент.

10. Не суди навколишніх. Якщо ти судиш інших – і тебе засудять, якщо ти обдуриш – обдурять тебе. Поводься з іншими мудро.

Одним з основних божественних законів є «закон подібності»: якщо ви не любите самого себе, то і навколишні вас теж не будуть любити. «Якою мірою ви відміряєте, такою і вам відміряно буде». Як ви ставитеся до навколишніх, так і навколишні будуть ставитися до вас.

11. Не вини нікого. У всіх своїх бідах людина винна сам – погані думки, образи, злість, неправильні рішення змінюють життя в гіршу сторону.

Причина неприємностей людини полягає не в інших людях, а в ній самій. Інформація руйнівного характеру отруює нам життя і не дає бути щасливими.

12. Процвітай! У тебе є все, щоб жити щасливо. Людині потрібно не так багато для життя, як ми звикли думати.

Абсолютно все вже є всередині людини: і влада, і слава, і шана, і гроші. Завдання полягає в тому, щоб вивільнити всі блага в навколишню вас дійсність. А це можливо через неухильне дотримання Божих заповідей.

13. Будь милосердним. Пожалій злу, на твою думку, людину, посміхнися жорстокому – ніколи не будь схожим на них.

Не діліть навколишніх вас людей на «поганих» і «хороших». Ми такі, які є, і якщо ваш колега, товариш по службі поганий особисто для вас, то іншого він цілком влаштовує. «Не судіть, і не судимі будете».

14. Займайся саморозвитком. Якщо ти не розвиваєшся, ти шкодиш собі. Зупинка в розвитку тягне за собою нещастя.

«Пізнай себе» – це філософське правило цілком можливо застосовувати й в навколишній дійсності. Тільки ніякого самоаналізу і буквоїдства! Самопізнання – це процес відкриття в собі здібностей і талантів і практичне їх застосування в зовнішньому світі.

15. Не «За що?», А «Для чого?». Знай – провидіння не дрімає, і все відбувається з тобою не просто так.

Для Бога немає таких понять, як «вина», «покарання» і подібні до них. Важливо питати: «Не за що?», а «Для чого?» Господь допускає право кожного на помилку, і зрозуміло, на її виправлення, на проходження того уроку, який нам необхідно пройти. І всі труднощі даються під силу. Найкращий спосіб виправлення помилок – це проявляти любов до самого себе і до навколишніх людей. Бог робить все, аби Ви були щасливими…

Будь-які труднощі – лише уроки, які зроблять тебе кращим. Віра у щось велике здатна створити диво навіть в самому безвихідному, здавалося б, положенні. Пам’ятай про ці цінні підказки, і щастя перетворить твоє життя на краще!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *