29 Квітня, 2024
Ротару після довгої відсутності вийшла на зв’язок та звернулася до українців: “Вам…”

Ротару після довгої відсутності вийшла на зв’язок та звернулася до українців: “Вам…”

Співачка Софія Ротару, Національна легенда України, вийшла на зв’язок після довгої відсутності та звернулася до українців.

Софія Ротару після свого чергового зникнення активізувалася у соціальних мережах. Зірка опублікувала нове звернення до українців у сторіс Інстаграм.politeka.net

“Кохання вам, надії та віри. Христос Воскрес!”, – написала артистка, вітаючи українців зі світлим святом Великодня.

Варто зазначити, що Софія Ротару – легендарна українська співачка, якій зараз 75 років. Зірка має багато звання, а кілька років отримала ще одне – Національна легенда України. Артистка не так часто використовує свій блог в Інстаграм, воліючи там повідомляти лише про дуже важливі події чи вітати українців із найбільшими святами. Ротару, як і інші зірки, також підтримала боротьбу за незалежність України.

“Незалежність і Свобода коштує дорого – це правда, але невже вона варта того, щоб російські ракети знищували мирних жителів, дітей і руйнували міста України. Ці факти розривають моє серце на частини! Я в Києві!”, – повідомляла зірка через кілька днів після вторгнення.

А після цього практично одразу затримали її сини Руслана та онука Анатолія при спробі перетнути українсько-молдавський кордон. Після цього зіркове сімейство зазнало масштабної критики від українців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *