2 Травня, 2024
Сильний природний вартовий імунітету всього із двох основних інгредієнтів! Користуйтеся і не хворійте, рідні.

Сильний природний вартовий імунітету всього із двох основних інгредієнтів! Користуйтеся і не хворійте, рідні.

Протягом багатьох століть мед славиться своїми цілющими властивостями. Те ж саме можна сказати й про куркуму, тільки остання здебільшого стала популярною в країнах Азії. Що ж станеться, якщо змішати ці чудові продукти?

Редакція «Отож» ділиться з тобою чудовим рецептом «золотої суміші», яка зміцнить імунітет, та й кошти на лікування заощадить!

Куркума і мед – основні інгредієнти «золотої суміші» – надзвичайно ефективні при запальних і інфекційних захворюваннях. Ця суміш – чудовий засіб для зміцнення імунітету та профілактики захворювань. Та й приготувати її надзвичайно просто!

Куркума з медом

Тобі знадобиться:

  • 100 г меду
  • 1 ст. л куркуми
  • 1 дрібка чорного перцю
  • 2 ст. л яблучного оцту
  • 1 ч. л лимонної цедри

Змішай куркуму, яблучний оцет і перець. Додай цедру лимона і мед. Гарненько перемішай до отримання однорідної маси. До речі, чорний перець додається для прискорення засвоєння куркуми, і це доведено науково.

Зберігати цю чудо-суміш необхідно в банці з кришкою і обов’язково в холодильнику!

Як приймати:

1. Для профілактики застудних захворювань, сезонних алергій і для антиканцерогенного ефекту необхідно вживати 1 ст. л «золотої суміші» щоранку.

2. Якщо ти відчуваєш, що ось-ось захворієш, така суміш неодмінно стане в пригоді! Вживай 1/2 ч. л суміші щогодини в перші 2 дні захворювання. Потім 1/2 ч. л кожні 2 години на 3-й і 4-й день захворювання. Поки симптоми захворювання не зникнуть повністю, необхідно вживати такі ліки 3 рази на добу.

3. І головне, вживай суміш правильно. Необхідно покласти готову суміш до рота і почекати, поки вона сама розтане. Після вживання небажано відразу пити воду або полоскати ротову порожнину. Також суміш можна з’їсти за сніданком, намастивши на скибочку хліба або додавши в чай, але він неодмінно повинен бути кімнатної температури.

Інформація призначена тільки для ознайомлювальних і освітніх цілей і не замінює професійні медичні консультації, діагностику або лікування. Даний матеріал не має науково доведеної лікувальної дії. Завжди консультуйтеся зі своїм лікарем з будь-яких питань, які можуть у вас виникнути про стан здоров’я.

Зберігай рецепт цього корисного зілля і поділися з друзями, адже здоров’я близьких безцінне!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *